Povezane vesti
Aneta Ivanović tužila RTS: „Često čujem – rade ti o glavi, ali kako da objasnim holivudskim zvezdama da su nas otkazali preko…
Nova 28.06.2023
"Neko ti radi o glavi" je ono što često čujem. Ne želim da sumnjam, još manje želim da mislim da je serija o Pupinu nekome smetala. Zato i pokušavam da rešim stvari, ako nikako drugačije, a onda pravnim putem, kaže za Nova.rs Aneta Ivanović, kreator i… »
Aneta Ivanović: Bujošević zamišlja da je faraon koji ima apsolutnu vlast, a Pištaljka me po nečijem nalogu progoni
Nova 28.06.2023
Direktor Radio televizije Srbije Dragan Bujošević je danas, dok je trajao sastanak u RTS-u, preko posrednika, zvao moje najbliže saradnike i ljude koji sa mnom rade na projektu "Pupin" i nudio im tajne sastanke kako bi RTS, mimo mene, s njima nastavio… »
Kome smeta serija o Pupinu?
Danas 28.06.2023
„Neko ti radi o glavi“ je ono što često čujem. Ne želim da sumnjam, još manje želim da mislim da je serija o Pupinu nekome smetala. Zato i pokušavam da rešim stvari, ako nikako drugačije, a onda pravnim putem, kaže za Nova.rs Aneta Ivanović, kreator i… »
Vesti dana »
Protestna šetnja "Godinu dana, isti zahtev" u Beogradu povodom godišnjice napada na studente FDU-a
RTV pre 7 minutajoš 38 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Morava info pre 2 satajoš 23 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji i snežne padavine u Hrvatskoj 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 25 povezanih
Dvojica na skuteru prišla Tadiji i izrešetali ga: Ovako je stradao mladić usred bela dana na Novom Beogradu
Nova pre 6 minutajoš 39 povezanih