Povezane vesti

Aneta Ivanović tužila RTS: „Često čujem – rade ti o glavi, ali kako da objasnim holivudskim zvezdama da su nas otkazali…

Aneta Ivanović tužila RTS: „Često čujem – rade ti o glavi, ali kako da objasnim holivudskim zvezdama da su nas otkazali…

Nova 28.06.2023
"Neko ti radi o glavi" je ono što često čujem. Ne želim da sumnjam, još manje želim da mislim da je serija o Pupinu nekome smetala. Zato i pokušavam da rešim stvari, ako nikako drugačije, a onda pravnim putem, kaže za Nova.rs Aneta Ivanović… »
Aneta Ivanović: Bujošević zamišlja da je faraon koji ima apsolutnu vlast, a Pištaljka me po nečijem nalogu progoni

Aneta Ivanović: Bujošević zamišlja da je faraon koji ima apsolutnu vlast, a Pištaljka me po nečijem nalogu progoni

Nova 28.06.2023
Direktor Radio televizije Srbije Dragan Bujošević je danas, dok je trajao sastanak u RTS-u, preko posrednika, zvao moje najbliže saradnike i ljude koji sa mnom rade na projektu "Pupin" i nudio im tajne sastanke kako bi RTS, mimo mene, s njima nastavio… »
Kome smeta serija o Pupinu?

Kome smeta serija o Pupinu?

Danas 28.06.2023
„Neko ti radi o glavi“ je ono što često čujem. Ne želim da sumnjam, još manje želim da mislim da je serija o Pupinu nekome smetala. Zato i pokušavam da rešim stvari, ako nikako drugačije, a onda pravnim putem, kaže za Nova.rs Aneta… »

Vesti dana »