Povezane vesti
Mitrović: Nemam ništa protiv protesta do Pinka, organizatori neka dođu do moje kancelarije
Radio 021 28.06.2023
Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović oglasio se na Tviteru nakon najave organizatora protesta "Srbija protiv nasilja" da će se u subotu 1. jula okupljeni prošetati do zgrade te televizije. Navodi da nema ništa protiv toga, ali da "u zgradu neće… »
Vlasnik PINK-a o protestu ispred te televizije: Organizatori mogu doći do moje kancelarije
Radio sto plus 28.06.2023
Mitrović je na Tviteru, reagujući na taj, ranije danas najavljen protest ispred televize Pink, objavio i da sve učenike okupljenje neće moći da primi u zgradu. “Lično nemam ništa protiv i svakako u zgradi neću moći da primim sve, ali… »
Vesti dana »

Presing Luisa Enrikea učiće se u školama: Inter nije znao gde je, a jednom igraču bi odmah dao Zlatnu loptu
Mondo pre 1 satjoš 10 povezanih

Vučević u Pionirskom parku: Siguran sam da najmanje 200.000 studenata podržava ovu borbu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Rhmz objavio najnoviju prognozu Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 1 satjoš 2 povezane

Raste broj žrtava u Rusiji: Putnički voz naleteo na srušeni most, sve više se pominje sabotaža
Telegraf pre 14 minutajoš 7 povezanih

Merc će se u četvrtak sastati sa Trampom u Vašingtonu: Ovo će biti teme sastanka nemačkog kancelara i lidera SAD
Blic pre 49 minutajoš 1 povezana