Povezane vesti
Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura: Radnik povređen u fabrici Linglong nije životno ugrožen! Zrenjanin - Gradonačelnik…
Volim Zrenjanin 28.06.2023
Političku zloupotrebu nesreće koja je zadesila Miloša ne želim da komentarišem. Najvažnija vest koja me je ohrabrila je da je Miloševo zdravstveno stanje po izveštaju lekara bolje i da se smatra da nije u životnoj opasnosti. U razgovoru sa suprugom… »
Gradonačelnik Zrenjanina: Radnik povređen u fabrici Linglong nije životno ugrožen
Radio 021 28.06.2023
Zdravstveno stanje radnika povređenog u fabrici "Linglong" u Zrenjaninu je prema izveštaju lekara bolje i smatra se da nije u životnoj opasnosti, saopštio je danas gradonačelnik Simo Salapura. "U razgovoru sa suprugom povređenog koja je takođe zaposlena… »
Vesti dana »
Tramp u vazduhoplovnoj bazi dočekao kineskog predsednika Sija na početku njegove zvanične posete SAD
Insajder pre 8 minutajoš 20 povezanih
Oblačno i kišovito Oglasio se RHMZ sa prvim prognozama za zimu: u oktobru i toplo i hladno, a onda obrt evo šta nas čeka
Dnevnik pre 58 minutajoš 21 povezana
Vučić u UN: Hrvatska ponosna na svoju nacističku prošlost, ne može da nam drži pridike
Radio 021 pre 23 minutajoš 17 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini Masovni raketni napad na Kijev: Ima poginulih i povređenih, izbili požari u tri oblasti
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih
Selektor Grčke: „Srbija je moja zemlja, ali ja sam profesionalac i želim pobedu“
Sputnik pre 13 minutajoš 13 povezanih