Povezane vesti
"Zbog kredita sam se razbolela, nosila sam periku": Pevačica iznela nepoznate detalje iz života, nije imala kud pa otišla u…
Blic 29.06.2023
Pevačica Zorana Pavić otvorila je dušu o teškom periodu, te se prisetila finansijske poteškoće zbog koje je svojevremeno odlučila da uđe u rijaliti. "Bio je problem, ja to nikada nisam krila. Jedan kredit koji mi je prilično život zagorčao, u… »
Stavljala sam periku da me ne slikaju u jadnom stanju: Zorana iskreno o paklu kroz koji je prošla - "Ne kajem se uopšte"
Mondo 29.06.2023
Zorana Pavić je svojevremeno upala u finansijske probleme, pa je pokušala na razne načine da se izvuče, a u iskrenoj ispovesti je govorila o svemu. Zorana Pavić je svojevremeno upala u finansijske probleme, pa je pokušala na razne načine da se… »
Vesti dana »
(BLOG) Završena blokada u Novom Sadu, gradska čistoća već pere poruke „krvave su vam ruke“, „ubice“
N1 Info pre 15 minutajoš 46 povezanih
Opoziciju u Novom Sadu predvodi Dinko Gruhonjić - čovek kome je Kosovo nezavisno FOTO
B92 pre 2 satajoš 17 povezanih
Dogovor aktivista i opozicije: Stari savski most braniće svakodnevno i po jedan narodni poslanik
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
Napadnut izrael! Bombe padaju na Tel aviv? Na meti Ašdod, Haifa i drugi gradovi! Rakete ciljaju vojne baze, ljudi beže! (foto/video)
Kurir pre 20 minutajoš 39 povezanih
Upravnik zatvora: Vesić već 90 sati štrajkuje glađu, ali nije životno ugrožen
Nedeljnik pre 3 satajoš 22 povezane