Повезане вести

„Коштало ме то што сам мекушац“: Харис Џиновић проговорио о приватном животу

„Коштало ме то што сам мекушац“: Харис Џиновић проговорио о приватном животу

Нова 29.06.2023
Певач Харис Џиновић не говори често о свом приватном животу, а сада се осврнуо на то какав је као отац. „Нисам строг, мекушац сам невиђен и то ме је коштало у животу стотину пута. Волео бих да сам био тврђи и био онај родитељ… »
Мекушац сам и то ме је коштало у животу: Харис отворио душу о приватном животу, једног се не одриче - "то би био крај"

Мекушац сам и то ме је коштало у животу: Харис отворио душу о приватном животу, једног се не одриче - "то би био крај"

Мондо 29.06.2023
Харис Џиновић искрено о ћерки и сину, кувању, одласку у пензију и плановима које би волео да оствари у Београду. Харис Џиновић искрено о ћерки и сину, кувању, одласку у пензију и плановима које би волео да оствари у Београду… »
"Мекушац сам, то ме је коштало у животу": Харис Џиновић искрено о приватном животу: "Код куће помажем у кухињи"

"Мекушац сам, то ме је коштало у животу": Харис Џиновић искрено о приватном животу: "Код куће помажем у кухињи"

Блиц 29.06.2023
Певач Харис Џиновић у разговору за “Блиц” осврнуо се на родитељство и признао да не уме да буде строг према деци, као и на своје детињство. -Нисам строг, мекушац сам невиђен и то ме је коштало у животу стотину пута. Волео бих… »

Вести дана »