Povezane vesti

„Koštalo me to što sam mekušac“: Haris Džinović progovorio o privatnom životu

„Koštalo me to što sam mekušac“: Haris Džinović progovorio o privatnom životu

Nova 29.06.2023
Pevač Haris Džinović ne govori često o svom privatnom životu, a sada se osvrnuo na to kakav je kao otac. „Nisam strog, mekušac sam neviđen i to me je koštalo u životu stotinu puta. Voleo bih da sam bio tvrđi i bio onaj roditelj kao kada sam ja odrastao… »
Mekušac sam i to me je koštalo u životu: Haris otvorio dušu o privatnom životu, jednog se ne odriče - "to bi bio kraj"

Mekušac sam i to me je koštalo u životu: Haris otvorio dušu o privatnom životu, jednog se ne odriče - "to bi bio kraj"

Mondo 29.06.2023
Haris Džinović iskreno o ćerki i sinu, kuvanju, odlasku u penziju i planovima koje bi voleo da ostvari u Beogradu. Haris Džinović iskreno o ćerki i sinu, kuvanju, odlasku u penziju i planovima koje bi voleo da ostvari u Beogradu. Pevač Haris Džinović… »
"Mekušac sam, to me je koštalo u životu": Haris Džinović iskreno o privatnom životu: "Kod kuće pomažem u kuhinji"

"Mekušac sam, to me je koštalo u životu": Haris Džinović iskreno o privatnom životu: "Kod kuće pomažem u kuhinji"

Blic 29.06.2023
Pevač Haris Džinović u razgovoru za “Blic” osvrnuo se na roditeljstvo i priznao da ne ume da bude strog prema deci, kao i na svoje detinjstvo. -Nisam strog, mekušac sam neviđen i to me je koštalo u životu stotinu puta. Voleo bih da sam bio tvrđi i bio… »

Vesti dana »