Povezane vesti
Zbog njega je izbio neviđeni skandal! Imao odnose tokom emisije uživo, sada ulazi u Zadrugu 7 - oglasio se na mrežama!
Mondo 29.06.2023
Nekadašnji učesnik rijalitija Zadruga, koji je diskvalifikovan u petoj sezoni, navodno će se pridružiti Miljani Kulić i u sedmoj sezoni. Nekadašnji učesnik rijalitija Zadruga, koji je diskvalifikovan u petoj sezoni, navodno će se pridružiti Miljani Kulić… »
Da li je on novi učesnik "Zadruge 7"? Ređao je skandale u rijalitiju, a sada se oglasio (foto)
Blic 29.06.2023
Željko Mitrović saopštio je da će biti i sedme sezone "Zadruge" i tom prilikom otkrio da je počeo kasting. - Pripreme za novi after-real projekat koji će naslediti Zadrugu, i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego rijaliti, zbog emitovanja sa… »
Vesti dana »
MOL i Gaspromnjeft postigli dogovor o kuporpodaji udela u NIS-u - Srbija povećala vlasništvo za 5%
Ekapija pre 1 satjoš 40 povezanih
Jelena Kleut: Moj slučaj mogući početak veoma opasne prakse – da svi oni koji glasnije dižu glas budu sklonjeni
Danas pre 2 satajoš 33 povezane
Uhapšeni muškarci u Zrenjaninu: Pronađene opojne droge i vagica za merenje
B92 pre 10 minutajoš 30 povezanih
"Niste mi dali Nobela, nemam potrebu da mislim na vas": Isplivala Trampova prepiska sa skandinavskim liderima
Mondo pre 1 satjoš 82 povezane
(Foto) Laureat NIN-ove nagrade za Newsmax Balkans: Pogled unazad može nam pomoći da kvalitetnije gledamo unapred
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 29 povezanih