Повезане вести
Узео пасош, бацао ме на под... Певачица оптужила Чорбу за насиље, сад открива - "Да сам ударила главом, била бих мртва"
Мондо 29.06.2023
Певачица која је била у вези са учесником Задруге Миланом Јанковићем Чорбом, открила детаље злостављања које је доживела у вези. Певачица која је била у вези са учесником Задруге Миланом Јанковићем Чорбом, открила детаље… »
"Узео ми је пасош, Плашила сам се за свој живот": Теодора Билановић о насиљу које је претрпела од Чорбе: "Није ми дао да се…
Блиц 29.06.2023
Певачица Теодора Билановић претрпела је физичко и психичко злостављање од свог бившег дечка, ријалити учесника Милана Јанковића Чорбе. Она је сада за домаће медије изнела потресне детаље односа са Чорбом и њене агоније, па је… »
Вести дана »
"Кампања у којој је све било дозвољено": Избори у Мађарској поделили друштво на два супротстављена табора
Инсајдер пре 1 сатјош 32 повезане
Хамнеијеви сарадници: Врховни вођа Ирана се и даље опоравља од повреда
Бета пре 15 минутајош 82 повезане
Нови проблем посаде "Артемиса 2" након повратка на Земљу: Погледајте у каквом стању су стигли, дочекали их са инвалидским колицима (видео)
Курир пре 1 сатјош 38 повезаних
Новинарска удружења: Власт се према медијима понаша слично као у време убиства Ћурувије
Н1 Инфо пре 35 минутајош 20 повезаних