Povezane vesti
Uzeo pasoš, bacao me na pod... Pevačica optužila Čorbu za nasilje, sad otkriva - "Da sam udarila glavom, bila bih mrtva"
Mondo 29.06.2023
Pevačica koja je bila u vezi sa učesnikom Zadruge Milanom Jankovićem Čorbom, otkrila detalje zlostavljanja koje je doživela u vezi. Pevačica koja je bila u vezi sa učesnikom Zadruge Milanom Jankovićem Čorbom, otkrila detalje zlostavljanja koje je… »
"Uzeo mi je pasoš, Plašila sam se za svoj život": Teodora Bilanović o nasilju koje je pretrpela od Čorbe: "Nije mi dao da se…
Blic 29.06.2023
Pevačica Teodora Bilanović pretrpela je fizičko i psihičko zlostavljanje od svog bivšeg dečka, rijaliti učesnika Milana Jankovića Čorbe. Ona je sada za domaće medije iznela potresne detalje odnosa sa Čorbom i njene agonije, pa je izjavila da joj je čak u… »
Vesti dana »
Zakazan derbi Zvezda - Partizan: Sve o Top 8 fazi, ovako sada izgleda tabela ABA lige
Mondo pre 27 minutajoš 27 povezanih
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Beta pre 5 satijoš 44 povezane
Čuvar Ćacilenda uhapšen, pritvoren, pa pušten kući: Napadač na ekipu N1 u stvari je napadač na opremu
N1 Info pre 3 satajoš 9 povezanih
Žakelj posle poraza od Zvezde: Trener Podgoričana zna šta je prelomilo utakmicu...
Kurir pre 2 satajoš 33 povezane