Повезане вести
Узео пасош, бацао ме на под... Певачица оптужила Чорбу за насиље, сад открива - "Да сам ударила главом, била бих мртва"
Мондо 29.06.2023
Певачица која је била у вези са учесником Задруге Миланом Јанковићем Чорбом, открила детаље злостављања које је доживела у вези. Певачица која је била у вези са учесником Задруге Миланом Јанковићем Чорбом, открила детаље… »
"Узео ми је пасош, Плашила сам се за свој живот": Теодора Билановић о насиљу које је претрпела од Чорбе: "Није ми дао да се…
Блиц 29.06.2023
Певачица Теодора Билановић претрпела је физичко и психичко злостављање од свог бившег дечка, ријалити учесника Милана Јанковића Чорбе. Она је сада за домаће медије изнела потресне детаље односа са Чорбом и њене агоније, па је… »
Вести дана »
Иран лансирао балистичке ракете на Израел; ИДФ: Одбијени сви напади; Трамп Техерану: Доста је
РТС пре 1 сатјош 47 повезаних
Откривено шта се десило Кристијану Ериксену: "Покушао је да нешто каже пре него што је пао"
Б92 пре 1 сатјош 47 повезаних
Уживо Прелиминарни резултати ЦИК на основу 97,76 одсто бирачких места: Самоопредељење освојило 43,03, Српска листа 5,89%
Еуроневс пре 36 минутајош 105 повезаних
Прелепе слике из Косовског Поморавља: Сложно, са српским тробојкама на гласање ФОТО
Б92 пре 16 сатијош 1 повезана