Povezane vesti
Uzeo pasoš, bacao me na pod... Pevačica optužila Čorbu za nasilje, sad otkriva - "Da sam udarila glavom, bila bih mrtva"
Mondo 29.06.2023
Pevačica koja je bila u vezi sa učesnikom Zadruge Milanom Jankovićem Čorbom, otkrila detalje zlostavljanja koje je doživela u vezi. Pevačica koja je bila u vezi sa učesnikom Zadruge Milanom Jankovićem Čorbom, otkrila detalje zlostavljanja koje je… »
"Uzeo mi je pasoš, Plašila sam se za svoj život": Teodora Bilanović o nasilju koje je pretrpela od Čorbe: "Nije mi dao da…
Blic 29.06.2023
Pevačica Teodora Bilanović pretrpela je fizičko i psihičko zlostavljanje od svog bivšeg dečka, rijaliti učesnika Milana Jankovića Čorbe. Ona je sada za domaće medije iznela potresne detalje odnosa sa Čorbom i njene agonije, pa je izjavila da… »
Vesti dana »

Poginuo padobranac (41): Tragedija na vojnom aerodromu u Nišu, oglasilo se Ministarstvo odbrane: Umro nakon povrede tokom padobranskog skoka
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Vučić nakon sastanka sa Martom Kos naglasio punu spremnost za reforme: "Verujem da ćemo otvoriti novu fazu u procesu evropskih integracija Srbije"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Ove delove Srbije pogodiće pljusak: Prognoza za prvomajske praznike: Evo gde će biti čak 30 stepeni
Blic pre 4 satijoš 1 povezana