Povezane vesti

Dodik kosio travu pored puta u Banjaluci: "Ovo je poslednji put da radim tuđi posao"

Dodik kosio travu pored puta u Banjaluci: "Ovo je poslednji put da radim tuđi posao"

Telegraf 29.06.2023
"Ovo je poslednji put da radim posao drugih" Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je na Tviteru snimke i fotografije kako kosi travu izraslu na putu od Banjaluke do Klašnice i poručio da će ovo biti poslednji put da radi posao drugih… »
Dodik ručno kosio travu na putu Banjaluka - Klašnica

Dodik ručno kosio travu na putu Banjaluka - Klašnica

Politika 29.06.2023
BANjALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je na Tviteru snimke i fotografije kako kosi travu izraslu na putu od Banjaluke do Klašnice i poručio da će ovo biti poslednji put da radi posao drugih. "Već sam intervenisao kod nadležnih… »
Dodik izašao iz limuzine i kosio travu: Vozači ostali zatečeni ponašanjem predsednika Srpske (video)

Dodik izašao iz limuzine i kosio travu: Vozači ostali zatečeni ponašanjem predsednika Srpske (video)

Blic 29.06.2023
Vozači koji su danas prošli banjalučkim zapadnim tranzitom ostali su zatečeni neverovatnom scenom. Predsednik Republike Srpske izašao je iz limuzine u Banjaluci i krenuo da kosi travi. Kolona vozila se zaustavila pre semafora. Dodik je izašao iz… »
Dodik kosi travu pored puta u Banjaluci (video)

Dodik kosi travu pored puta u Banjaluci (video)

Večernje novosti 29.06.2023
PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik objavio je na Tviteru snimke i fotografije kako kosi travu izraslu na putu od Banjaluke do Klašnice i poručio da će ovo biti poslednji put da radi posao drugih. Foto: Printskrin/Tviter/MiloradDodik - Već sam… »
Dodik kosio travu pored puta kod Banjaluke

Dodik kosio travu pored puta kod Banjaluke

N1 Info 29.06.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik objavio je na Tviteru kako kosi travu na zapadnom tranzitu u Banjaluci i poručio nadležnima da je "ovo poslednji put da radi posao drugih". „Već sam intervenisao kod nadležnih da ovaj prostor bude uredan… »
Dodik kosio travu pored puta: Ovo je poslednji put da radim tuđi posao

Dodik kosio travu pored puta: Ovo je poslednji put da radim tuđi posao

RTS 29.06.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odlučio je da pokosi travu izraslu pored puta od Banjaluke do Klašnica kako bi taj prostor bio uredan i čist, pošto to, kako kaže, nisu uradili nadležni. “Već sam intervenisao kod nadležnih da ovaj… »

Vesti dana »