Povezane vesti
FOTO, VIDEO: Blokada auto-puta u Novom Sadu u fotografijama i snimcima
Radio 021 30.06.2023
Blokada auto-puta kod Novog Sada je završena posle sat vremena. Učesnici protesta "Srbija protiv nasilja - Sve mora da stane" su se oko 18 časova okupili na parkingu kod megamarketa Roda. Na protestu se okupilo više stotina ljudi. Auto-put je bio… »
FOTO i VIDEO: U Novom Sadu održana protestna blokada auto-puta kod Rodića
Moj Novi Sad 30.06.2023
Nekoliko stotina građana je blokiralo auto-put kod "Rodić" megamarketa od 18.30 do 19.30 časova i on je protekao mirno bez većih incidenata. Blokada je organizovana kao akcija u okviru protesta "Srbija protiv nasilja" koji se već nedeljama održavaju… »
I ovog petka u Novom Sadu protest protiv nasilja, najavljena blokada auto-puta
NoviSad.com 30.06.2023
Novi Sad - Učesnici protesta „Srbija protiv nasilja“ danas će blokirati auto-put u Novom Sadu, kao vid protesta koji se poslednjih sedmica organizuju širom Srbije. Blokada auto-puta, na tri mesta, najavljena je i kod Beograda, a protest u glavnom gradu… »
"Srbija protiv nasilja": U Novom Sadu danas blokada auto-puta
Radio 021 30.06.2023
Učesnici protesta "Srbija protiv nasilja" za danas su u Novom Sadu najavili blokadu auto-puta kao vid protesta, odnosno nastavka nedeljnih protestnih skupova. Ovi skupovi održavaju se širom Srbije, a započeti su u Beogradu masovnim okupljanjima na… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 64 povezane
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 7 minutajoš 64 povezane
Glamočić: U Srbiji uginulo 29.241 svinja zbog afričke kuge, virus prisutan u sedam okruga
NIN pre 6 satijoš 26 povezanih