Повезане вести

Бранимо територијални интегритет Србије

Бранимо територијални интегритет Србије

Политика 30.06.2023
Рат у Украјини је јасан пример да је стратешка аутономија Европске уније апсолутно неопходна, али то не значи да ћемо да се дистанцирамо од САД. Став Шпаније је јасан – не признајемо једнострано проглашење независности… »
Шпанија пред председање Европском унијом не мења став око Косова

Шпанија пред председање Европском унијом не мења став око Косова

Слободна Европа 30.06.2023
Амбасадор Шпаније у Београду Раул Бартоломе Молина изјавио је да је став његове земље јасан - да не признаје независност Косова, брани територијални интегритет Србије и подржава посредовање Европске уније (ЕУ). "Ми подржавамо… »
Амбасадор Шпаније: Наш став по питању Косова остаје непромењен

Амбасадор Шпаније: Наш став по питању Косова остаје непромењен

Еуроневс 30.06.2023
Амбасадор Шпаније у Србији Раул Бартоломе Молина изјавио је данас да ће став Шпаније по питању Косова остати непромењен, као и да чињеница да та земља подржава покушаје европских представника Жозепа Бореља и Мирослава… »
Амбасадор Шпаније: Наш став је јасан - не признајемо независност Косова

Амбасадор Шпаније: Наш став је јасан - не признајемо независност Косова

Радио 021 30.06.2023
Амбасадор Шпаније у Београду Раул Бартоломе Молина изјавио је да је став његове земље јасан - не признаје независност Косова, брани територијални интегритет Србије и подржава посредовање ЕУ. "Ми подржавамо посредничке напоре… »
Шпански амбасадор: Наш став је јасан, не признајемо независност Косова

Шпански амбасадор: Наш став је јасан, не признајемо независност Косова

Н1 Инфо 30.06.2023
Амбасадор Шпаније у Београду Раул Бартоломе Молина изјавио је да је став његове земље јасан - не признаје независност Косова, брани територијални интегритет Србије и подржава посредовање Европске уније (ЕУ). „Ми подржавамо… »
Став Шпаније о Космету: "Подржавамо европски план, али не и независност Косова, ЗСО је почетак решења"

Став Шпаније о Космету: "Подржавамо европски план, али не и независност Косова, ЗСО је почетак решења"

Телеграф 30.06.2023
Он је за тренутну ситуацију на Косову рекао да је забрињавајућа. Амбасадор Шпаније у Србији Раул Бартоломе Молина изјавио је данас да ће став Шпаније по питању Косова остати непромењен, као и да чињеница да та земља подржава… »

Вести дана »