Povezane vesti
Branimo teritorijalni integritet Srbije
Politika 30.06.2023
Rat u Ukrajini je jasan primer da je strateška autonomija Evropske unije apsolutno neophodna, ali to ne znači da ćemo da se distanciramo od SAD. Stav Španije je jasan – ne priznajemo jednostrano proglašenje nezavisnosti teritorije Kosova i branimo… »
Španski ambasador: Nećemo priznati Kosovo, podržavamo posredovanje EU
Danas 30.06.2023
Ambasador Španije u Beogradu Raul Bartolome Molina izjavio je da je stav njegove zemlje jasan – ne priznaje nezavisnost Kosova, brani teritorijalni integritet Srbije i podržava posredovanje Evropske unije (EU). „Mi podržavamo posredničke napore EU… »
Španija pred predsedanje Evropskom unijom ne menja stav oko Kosova
Slobodna Evropa 30.06.2023
Ambasador Španije u Beogradu Raul Bartolome Molina izjavio je da je stav njegove zemlje jasan - da ne priznaje nezavisnost Kosova, brani teritorijalni integritet Srbije i podržava posredovanje Evropske unije (EU). "Mi podržavamo posredničke napore EU… »
Ambasador Španije: Naš stav po pitanju Kosova ostaje nepromenjen
Euronews 30.06.2023
Ambasador Španije u Srbiji Raul Bartolome Molina izjavio je danas da će stav Španije po pitanju Kosova ostati nepromenjen, kao i da činjenica da ta zemlja podržava pokušaje evropskih predstavnika Žozepa Borelja i Miroslava Lajčaka da reše… »
Ambasador Španije: Naš stav je jasan - ne priznajemo nezavisnost Kosova
Radio 021 30.06.2023
Ambasador Španije u Beogradu Raul Bartolome Molina izjavio je da je stav njegove zemlje jasan - ne priznaje nezavisnost Kosova, brani teritorijalni integritet Srbije i podržava posredovanje EU. "Mi podržavamo posredničke napore EU u skladu sa uslovima… »
Španski ambasador: Nećemo priznati Kosovo, podržavamo posredovanje EU
Novi magazin 30.06.2023
Ambasador Španije u Beogradu Raul Bartolome Molina izjavio je da je stav njegove zemlje jasan - ne priznaje nezavisnost Kosova, brani teritorijalni integritet Srbije i podržava posredovanje Evropske unije (EU). "Mi podržavamo posredničke napore EU u… »
Španski ambasador: Naš stav je jasan, ne priznajemo nezavisnost Kosova
N1 Info 30.06.2023
Ambasador Španije u Beogradu Raul Bartolome Molina izjavio je da je stav njegove zemlje jasan - ne priznaje nezavisnost Kosova, brani teritorijalni integritet Srbije i podržava posredovanje Evropske unije (EU). „Mi podržavamo posredničke napore EU u… »
Stav Španije o Kosmetu: "Podržavamo evropski plan, ali ne i nezavisnost Kosova, ZSO je početak rešenja"
Telegraf 30.06.2023
On je za trenutnu situaciju na Kosovu rekao da je zabrinjavajuća. Ambasador Španije u Srbiji Raul Bartolome Molina izjavio je danas da će stav Španije po pitanju Kosova ostati nepromenjen, kao i da činjenica da ta zemlja podržava pokušaje evropskih… »
Vesti dana »
"Plavi zid" odlučujući za američke izbore: Ove zemlje biće ključne, ko tu pobedi, verovatno će biti novi predsednik
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Dačić: Prijem tzv. Kosova nije bio na dnevnom redu Generalne skupštine Interpola
Blic pre 5 satijoš 3 povezane