Povezane vesti
Ceca Ražnatović otvorila dušu o odnosu sa strogim roditeljima: Jedva sam čekala da se udam!
Vesti online 30.06.2023
Ceca Ražnatović je od samog početka na javnoj sceni isticala koliko joj je porodica važna. Tokom prve sezone njenog dokumentarno-igranog serijala “Ceca Show”, široki auditorijum imao je priliku da vidi da nijedno veliko slavlje u porodici Ražnatović ne… »
"Jedva sam čekala da se udam, da imam slobodu": Ceca otvorila dušu o strogim roditeljima: "Izlazak mi je bio do pola 10h…
Blic 30.06.2023
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u više navrata isticala je koliko joj je porodica važna. Tokom prve sezone "Ceca show" na "Blic" Tv-u (MTS kanal 115) mogli smo da vidimo da nijedno veliko okupljanje u porodici Ražnatović ne može da prođe bez Cecinih… »
"Zbog mene neko da plače, Ne pada mi napamet": Ceca otkrila da je kolege iz "Zvezda Granda" napadaju zbog kandidata: Pevačica…
Blic 29.06.2023
Prva sezona dokumentarno-igranog show programa "Ceca Show" stigla je do kraja. Na kanalu "Blic" Tv (MTS kanal 115) gledaoci će uživati u dve epizode popularnog serijala. U njima će biti prikazani detalji pripreme koncerta i samog koncarta pevačice… »
Vesti dana »
Jokića progovorio o čoveku sa kojim je vodio žestoku bitku na eurobasketu Srbin priznao šta mu se ne dopada: Ne želim da ljudi kada vide njega - pomisle na mene
Kurir pre 6 minutajoš 26 povezanih
Mirno jutro, ali promena je na Pragu Ne verujte današnjem suncu večeras počinje pad temperature
Dnevnik pre 36 minutajoš 11 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Tramp odobrio plan za mir između Rusije i Ukrajine; Peskov: Posao koji mora da prethodi sastanku Putina i Trampa još nije obavljen
RTV pre 56 minutajoš 7 povezanih
Ministarstvo pravde SAD će objaviti dosijee o Epstinu u roku od 30 dana
Radio 021 pre 56 minutajoš 10 povezanih