Povezane vesti

Ceca Ražnatović otvorila dušu o odnosu sa strogim roditeljima: Jedva sam čekala da se udam!

Ceca Ražnatović otvorila dušu o odnosu sa strogim roditeljima: Jedva sam čekala da se udam!

Vesti online 30.06.2023
Ceca Ražnatović je od samog početka na javnoj sceni isticala koliko joj je porodica važna. Tokom prve sezone njenog dokumentarno-igranog serijala “Ceca Show”, široki auditorijum imao je priliku da vidi da nijedno veliko slavlje u porodici… »
"Jedva sam čekala da se udam, da imam slobodu": Ceca otvorila dušu o strogim roditeljima: "Izlazak mi je bio do pola 10h…

"Jedva sam čekala da se udam, da imam slobodu": Ceca otvorila dušu o strogim roditeljima: "Izlazak mi je bio do pola 10h…

Blic 30.06.2023
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović u više navrata isticala je koliko joj je porodica važna. Tokom prve sezone "Ceca show" na "Blic" Tv-u (MTS kanal 115) mogli smo da vidimo da nijedno veliko okupljanje u porodici Ražnatović ne može da prođe bez… »
"Zbog mene neko da plače, Ne pada mi napamet": Ceca otkrila da je kolege iz "Zvezda Granda" napadaju zbog kandidata: Pevačica…

"Zbog mene neko da plače, Ne pada mi napamet": Ceca otkrila da je kolege iz "Zvezda Granda" napadaju zbog kandidata: Pevačica…

Blic 29.06.2023
Prva sezona dokumentarno-igranog show programa "Ceca Show" stigla je do kraja. Na kanalu "Blic" Tv (MTS kanal 115) gledaoci će uživati u dve epizode popularnog serijala. U njima će biti prikazani detalji pripreme koncerta i samog koncarta pevačice… »

Vesti dana »