Povezane vesti
Hamilton poručio Ferstapenu: "Ne valja velika dominacija"
Sportske.net 30.06.2023
Legendarni vozač Formule 1 Luis Hamilton istakao je da nadmoć jednog tima nije dobra za tu organizaciju. Mercedes vredno radi na svrgavanju Red Bula. Predstavili su unapređen bolid na VN Monaka i to je rezultirao drugim i trećim mestom Luisa Hamiltona… »
Hamilton: Ne treba nam dominacija jednog tima
Sportski žurnal 30.06.2023
Imao sam sreću da sam i ja imao jedan od tih perioda, a Maks sada proživljava. Britaski vozač Mercedesa u Formuli 1 Luis Hamilton izjavio je da dominacija jednog tima ne treba nikome u "najbržem cirkusu na svetu". Mercedes je pre mesec dana predstavio… »
Hamilton: Ne treba nam dominacija jednog tima
Dnevnik 30.06.2023
LONDON: Britaski vozač Mercedesa u Formuli 1 Luis Hamilton izjavio je da dominacija jednog tima ne treba nikome u "najbržem cirkusu na svetu", prenosi Sportklub. Mercedes je pre mesec dana predstavio novi koncept i unapređenja bolida na trci za VN… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO “Zar nemate empatiju, naše kolege kidnapuju organi reda”: Studenti u Nišu „upali“ u zgradu Rektorata, u pripremi nove blokade
Nova pre 2 satajoš 31 povezana
„Predsednik mora da ode“: Sagovornici Danasa o političkoj krizi u Južnoj Koreji
Danas pre 1 satjoš 44 povezane
Blinken tvrdi da se prekid vatre u Libanu dobro drži, uprkos incidentima
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih
(UŽIVO) Blokada u Beogradu na vodi: Incidenti već na početku – maskirani mladić pretio okupljenima
N1 Info pre 16 minutajoš 16 povezanih
Predsednik Visokog saveta tužilaštva: Netačni navodi tužioca Stefanovića o tom savetu
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih