Povezane vesti
"Neka me zovu Ana i milena": Anđela Đuričić ostala u šoku nakon informacija koje je saznala: "nastaće haos"
Blic 30.06.2023
Diskvalifikovana zadrugarka Anđela Đuričić ne smiruje se nakon pretnji voditeljki Dušici Jakovljević. Naime, ona je sada rešila da, kako ona tvrdi, raskrinka i pojedine bivše cimere koji su se predstavljali drugačije od onoga kakvi su zapravo. -… »
Najavila raskrinkavanje, nastaće haos: Anđela Đuričić rešila da iznese tajne zadrugara, obratila se Ani i njenoj kumi…
Blic 30.06.2023
Diskvalifikovana zadrugarka Anđela Đuričić nedavno se vratila u Crnu Goru kod svojih roditelja, a sada je otkrila da će otkriti tajne bivših cimera. - Istina je, znam neke stvari koje su se dešavale. Tajne su ozbiljne što se tiče nečijeg… »
Kakve tajne i raskrinkavanje najavljuje Anđela Đuričić?! Nastaće haos!
Svet plus 30.06.2023
Kakve to tajne i raskrinkavanje najavljuje Anđela Đuričić?! Nastaće haos, kaže bivša zadrugarka i dodaje, neka me zovu Ana i kuma posle toga... Anđela je u jednoj emisiji najavila da će izneti tajne koje će šokirati sve one koji su pratili… »
Anđela Đuričić prvi put otkrila kako je potpisala ugovor za Zadrugu Evo šta se dešava u porodičnom domu: "Moji roditelji…
Blic 30.06.2023
Bivša zadrugarka Anđela Đuričić vratila se u Crnu Goru kod svojih rodtelja, ostavila Zvezdana Slavnića i rešila da okrene potpuno ovi list u svom životu. Anđela je otkrila kako se oseća, u kakvim je odnosima sa roditeljima, ali i šta bi radila… »
Vesti dana »
Crvena zvezda ubedljivo pobedila Štutgart i napravila korak ka plasmanu u drugu fazu Lige šampiona
Danas pre 4 satijoš 7 povezanih
Ovo je pobednik "montesonga": On će predstavljati Crnu Goru na "Evroviziji", a svi bruje o pesmi
Blic pre 5 satijoš 3 povezane
Na mestu gde je ubijen tinejdžer (17) vladaju muk i tišina: Leskovčani nemi od šoka: "Bio je baš, baš dobar dečak" (foto, video)
Blic pre 7 satijoš 2 povezane
Vučinić: Papović nije član SNS, u Skupštinu Novog Sada stigao zahtev za razrešenje
Blic pre 9 satijoš 2 povezane