Повезане вести

Подношењем тужбе против себе Додик шаље поруку 'не можете ми ништа'

Подношењем тужбе против себе Додик шаље поруку 'не можете ми ништа'

Слободна Европа 30.06.2023
Предсједник Републике Српске Милорад Додик поднио је у петак, 30. јуна, кривичну пријаву Тужилаштву Босне и Херцеговине против себе, чланице Предсједништва БиХ Жељке Цвијановић и предсједника Владе РС-а Радована Вишковића… »
Додик поднео кривичну пријаву против самог себе

Додик поднео кривичну пријаву против самог себе

Радио 021 30.06.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик каже да је поднео кривичну пријаву против самог себе, као и својих сарадника, Тужилаштву Босне и Херцеговине. Он је на Твитеру навео да је одлучио да данас поднесе пријаву Тужилаштву БиХ… »
Додик: Пријавио сам Цвијановићеву, Вишковића, Стевандића и себе Тужилаштву БиХ

Додик: Пријавио сам Цвијановићеву, Вишковића, Стевандића и себе Тужилаштву БиХ

РТС 30.06.2023
Пошто још нико из Федерације БиХ то није урадио, одлучио сам да поднесем пријаву Тужилаштву БиХ против Жељке Цвијановић, Радована Вишковића, Ненада Стевандића и против себе јер смо подржали доношење Закона о непримењивању… »
Додик тужио Цвијановић, Вишковића, Стевандића, себе, посланике ....

Додик тужио Цвијановић, Вишковића, Стевандића, себе, посланике ....

Инсајдер 30.06.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик саопштио је да је одлучио да данас поднесе тужбу против Жељке Цвијановић, Радована Вишковића, Ненада Стевандића и против себе јер смо, како наводи, подржали доношење Закона о… »
Додик тврди да је себе пријавио Тужилаштву

Додик тврди да је себе пријавио Тужилаштву

Нови магазин 30.06.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик објавио је да је поднео је кривичну пријаву против самог себе, као и својих сарадника, Тужилаштву Босне и Херцеговине. Он је на Твитеру навео да је одлучио је да данас поднесе пријаву… »
Додик: Пријавио сам Цвијановиц́еву, Вишковиц́а, Стевандиц́а и себе Тужилаштву БиХ

Додик: Пријавио сам Цвијановиц́еву, Вишковиц́а, Стевандиц́а и себе Тужилаштву БиХ

Спутник 30.06.2023
Пошто још нико из Федерације БиХ то није урадио, одлучио сам да данас поднесем пријаву Тужилаштву БиХ против Жељке Цвијановиц́, Радована Вишковиц́а, Ненада Стевандиц́а и против себе, јер смо подржали доношење Закона о… »
Додик поднео кривичну пријаву против себе, Цвијановић, премијера и посланика

Додик поднео кривичну пријаву против себе, Цвијановић, премијера и посланика

Н1 Инфо 30.06.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик поднео је кривичну пријаву Тужилаштву Босне и Херцеговине против себе, чланице Председништва БиХ Жељке Цвијановић и премијера РС Радована Вишковића. Пријаву је, како је написао на… »
Додик поднео кривичну пријаву против себе, премијера РС и чланице Председништва БиХ

Додик поднео кривичну пријаву против себе, премијера РС и чланице Председништва БиХ

Данас 30.06.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик поднео је у петак, 30. јуна, кривичну пријаву Тужилаштву Босне и Херцеговине против себе, чланице Председништва БиХ Жељке Цвијановић и председника Владе РС-а Радована Вишковића, јавља… »
Додик: Република Српска је увек уз наш народ на Космету

Додик: Република Српска је увек уз наш народ на Космету

Политика 30.06.2023
БАЊАЛУКА – Председник Републике Српске Милорад Додик посетио је у Прњавору породице које су угостиле децу са Косова и Метохије и истакао да оне тиме показују да је Српска увек уз српски народ на Космету. „Захвалан сам свим… »
Додик: Република Српска је увек уз наш народ на Косову и Метохији

Додик: Република Српска је увек уз наш народ на Косову и Метохији

РТВ 30.06.2023
БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик посетио је у Прњавору породице које су угостиле децу са Косова и Метохије и истакао да оне тиме показују да је Српска увек уз српски народ на Космету. "Захвалан сам свим… »

Вести дана »