Povezane vesti
Nema više kotrljanja kofera u Dubrovniku: Grad se bori protiv zagađenja bukom, spremne velike kazne
Telegraf 30.06.2023
Lokalnom stanovništvu noću je počela da smeta buka lupanja kofera po kamenim ulicama. Pisali smo o zabrani uvođenja kućnih ljubimaca na jednoj od plaža na hrvatskom primorju, i o korišćenju zvučnika kao i šetanju u kupaćem kostimu, ali najnovija zabrana… »
Za vučenje kofera na točkiće starim jezgrom Dubrovnika, kazna 265 evra
Insajder 30.06.2023
U Dubrovniku je zvanično zabranjeno vući kofere na točkovima ulicama starog jezgra grada, što znači da će turisti ubuduće morati da nose svoje kofere, a oni koji prekrše ovo pravilo mogli bi biti kažnjeni iznosom od 265 evra. Novu politiku predstavio je… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 2 satajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Macut u Londonu: Srbiju poštedeti političkih uslovljavanja u vezi sa Kosovom
Danas pre 7 satijoš 4 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana