Povezane vesti
Danas ističe rok za ispravke listi želja za upis u srednje škole
RTV 01.07.2023
BEOGRAD - Rok za predaju prigovora na izražene želje za upis učenika u srednje škole i unošenje ispravki ističe danas u 15.00 sati. Rok za popunjavanje i predaju liste želja istekao je juče. Kako se navodi u kalendaru aktivnosti završnih ispita… »
Đaci danas mogu da provere tačnost unetih podataka u liste želja: U ponedeljak raspored učenika po srednjim školama
Euronews 01.07.2023
Rok za predaju prigovora na izražene želje za upis učenika u srednje škole i unošenje ispravki ističe danas u 15.00 sati. Rok za popunjavanje i predaju liste želja istekao je juče. Kako se navodi u kalendaru aktivnosti završnih ispita Ministarstva… »
Vesti dana »
Nastavljena sednica Skupštine, poslanici raspravljaju o kandidatima za članove Saveta REM
Beta pre 1 satjoš 50 povezanih
Dijana Hrka o torturi i pesmama iz Ćacilenda: „Mi jesmo dve Srbije, ali neka Vučić čuva svoju Srbiju, mi ćemo svoju“
Nova pre 45 minutajoš 44 povezane
Nove maksimalne cene goriva u Srbiji i povlačenje ponude Gunvora za Lukoil
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 43 povezane
Đoković na grčkom poslao reči ljubavi: Možda jedan od najboljih terena na kojima sam igrao
Dnevnik pre 15 minutajoš 34 povezane
Gunvor povukao ponudu za kupovinu međunarodne imovine Lukoila, među kojom je i podružnica u Srbiji
RTV pre 5 satijoš 34 povezane