Повезане вести
"Тражио сам да престане да пије и да се дрогира!" Хаос на естради - Ана Николић заратила са менаџером, распалили обоје!
Мондо 01.07.2023
Ана Николић заратила је са својим менаџером Сашом Мирковићем, те изнела низ оптужби на његов рачун на које је убрзо и одговорио. Ана Николић заратила је са својим менаџером Сашом Мирковићем, те изнела низ оптужби на његов… »
Огласила се Ана Николић након оптужби да је певачу скидала панталоне и узнемиравала га: Изнела своју страну приче
Блиц 01.07.2023
Бивши ријалити учесник и певач Дарио Шогоровић оптужио је певачицу Ану Николић да га је узнемиравала. Наиме, он тврди да га је певачица се**уално узнемиравала тако што је покушала да му на силу скине панталоне. Сада се тим… »
За овакве оптужбе се иде у затвор! Певач тврди да га је Ана Николић напаствовала на састанку, огласила се певачица!
Мондо 01.07.2023
Ана Николић бесно је реаговала на оптужбе које је на њен рачун изнео Дарио Шогоровић. Ана Николић бесно је реаговала на оптужбе које је на њен рачун изнео Дарио Шогоровић. У свим домаћим медијима одјекнула је прича певача и… »
Скочила на мене, хтела да ми скине панталоне! Шок оптужбе на рачун Ане Николић - "Договарали дует, почела да ме пипка!"
Мондо 01.07.2023
Ријалити учесник Дарио Шогоровић изнео је шокантне оптужбе на рачун Ане Николић са којом је уговарао дует, али убрзо од истог и одустао. Ријалити учесник Дарио Шогоровић изнео је шокантне оптужбе на рачун Ане Николић са којом је… »
Вести дана »
Враћа нам се зима и снег! Ови делови Србије биће први на удару захлађења: Прети и олујни ветар
Телеграф пре 15 минутајош 32 повезане
Наставља се агонија Хапоела, Мицић ван тима, Итудис близу отказа!
Спортске.нет пре 41 минутајош 59 повезаних
„Одбранили смо суверенитет“: Каран прогласио победу на поновљеним изборима у Републици Српској
Дневник пре 41 минутајош 19 повезаних
Владајуц́а странка јапанске премијерке Такаичи освојила апсолутну вец́ину на изборима
Вести онлине пре 3 сатајош 26 повезаних
Зеленски зрачи оптимизмом: Десет украјинских центара за извоз оружја радиће у Европи ове године
Вечерње новости пре 36 минутајош 24 повезане