Повезане вести
Цела Југославија га је обожавала: Овај познати певач је отац Сандре Перовић ФОТО
Нова 01.07.2023
У међувремену се повукао са сцене. Сандра Перовић, нова је уредница Забавног програма на Радио Телевизији Србије. Наиме, њена пријатељица и колегиница Оливера Ковачевић ће на тој позицији бити све до 23. јула ове године, а онда… »
Прва изјава Оливере Ковачевић након промена на РТС-у: Ево шта мисли о својој наследници - уредници забавног програма
Блиц 01.07.2023
Оливера Ковачевић више није уредница Забавног програма РТС-а, званично је саопштено из ове медијске куће. Ољи Ковачевић је, наиме, истекао други мандат на овој функцији, па нема права да се кандидује поново. Оливера се сада први… »
Жена која одлучује и о додели „Златног глобуса“: Ко је Сандра Перовић, нова уредница Забавног програма РТС
Нова 01.07.2023
Након што је завршен други мандат Оливере Ковачевић, која по статуту није могла да се поново кандидује за место главне и одговорне уреднице Забавног програма Јавног сервиса, на њено место изабрана је Сандра Перовић, дугогодишња… »
Оливера Ковачевић: Нисам смењена, него ми је истекао мандат
Н1 Инфо 01.07.2023
Уредница Забавног програма РТС-а Оливера Ковачевић, којој ускоро истиче мандат на тој функцији, рекла је за Данас да она није смењена, како су многи медији синоћ пренели, већ да јој ускоро истиче мандат на тој функцији, који… »
Ковачевић: Нисам смењена на РТС-у, ускоро ми истиче мандат
Нови магазин 01.07.2023
Уредница Забавног програма Радио-телевизије Србије (РТС) Оливера Ковачевић изјавила је данас да није смењена са те функције како су пренели многи медији, већ да јој ускоро истиче други мандат. "Уредница сам Забавног програма… »
Оливера Ковачевић: Нисам смењена, него ми је истекао мандат
Данас 01.07.2023
Уредница Забавног програма РТС-а Оливера Ковачевић, којој ускоро истиче мандат на тој функцији, каже за Данас да она није смењена, како су многи медији синоћ пренели, већ да јој ускоро истиче мандат на тој функцији, који према… »
Годинама је у јавности: Ево како је нова уредница Забавног програма РТС-а изгледала на почетку каријере (фото)
Блиц 01.07.2023
Оливера Ковачевић више није уредница Забавног програма РТС-а, како је јуче званично саопштено из ове медијске куће. Њој је, наиме, истекао други мандат на овој функцији, па нема права да се кандидује поново. Уместо ње, главна и… »
Вести дана »
Србија у неизвесности: Москва ћути о НИС-у и гасу, нико не зна ко би могао да га купи
Мондо пре 1 сатјош 13 повезаних