Повезане вести

Санчез: Шпанија ће наставити да помаже Украјину колико год је потребно

Санчез: Шпанија ће наставити да помаже Украјину колико год је потребно

Вести онлине 01.07.2023
Шпански премијер Педро Санчез обавезао се данас у Кијеву на наставак помоћи Украјини “колико год је потребно по сваку цену”. Санчез је најавио нови пакет помоћи Шпаније за Украјину од 55 милиона евра и још четири борбена тенка… »
Русија и Украјина: Шпански премијер у Кијеву, украјинске снаге држе мостобран код Херсона – тврде британски обавештајци

Русија и Украјина: Шпански премијер у Кијеву, украјинске снаге држе мостобран код Херсона – тврде британски обавештајци

Данас 01.07.2023
Док британска војна обавештајна служба потврђује да украјинске снаге држе упориште код срушеног моста у Херсону, у Кијев је стигао шпански премијер Педро Санчез који се састао са председником Владимиром Зеленским. Санчез је… »
Педро Санчез допутовао у Кијев: "Желео сам да први чин шпанског председавања ЕУ почне овде"

Педро Санчез допутовао у Кијев: "Желео сам да први чин шпанског председавања ЕУ почне овде"

Блиц 01.07.2023
Шпански премијер Педро Санчез допутовао је у Кијев, на дан када Шпанија преузима председавање ЕУ. - Већ у Кијеву. Желео сам да први чин шпанског председавања Саветом ЕУ буде у Украјини заједно са Володимиром Зеленским - написао… »
Шпански премијер допутовао у Кијев, састао се са Зеленским

Шпански премијер допутовао у Кијев, састао се са Зеленским

Данас 01.07.2023
Шпански премијер Педро Санчез допутовао је јутрос у Кијев како би се састао с украјинским председником Володимиром Зеленским, првог дана председања његове земље Европском унијом. „Већ сам у Кијеву. Желео сам да први чин… »
Шпанија преузела од Шведске предсједање Европском унијом

Шпанија преузела од Шведске предсједање Европском унијом

Ал Јазеера 01.07.2023
Ово је задње пуно предсједање прије европских избора, који ће бити одржани од 6. до 9. јуна сљедеће године, за вријеме белгијског предсједања Европском унијом. С првим даном јула долази до уобичајено смјене на челу Вијећа… »

Вести дана »