Povezane vesti
RTS ponudio da samostalno nastavi rad na projektu „Pupin”
RTS 01.07.2023
Nakon što je „Atena produkcija“, kao izvršni producent, jednostrano raskinula ugovor o proizvodnji TV serije „Pupin“ , Radio-televizija Srbije odmah je uputila „Ateni“ ponudu da RTS samostalno nastavi rad na tom projektu sa već angažovanim… »
RTS ponudio da samostalno nastavi rad na projektu „Pupin“
N1 Info 01.07.2023
Nakon što je „Atena produkcija“, kao izvršni producent, jednostrano raskinula ugovor o proizvodnji TV serije „Pupin“, Radio-televizija Srbije odmah je uputila „Ateni“ ponudu da RTS samostalno nastavi rad na tom projektu sa već angažovanim… »
RTS ponudio da samostalno nastavi rad na projektu „Pupin“
Mondo 01.07.2023
Radio-televizija Srbije uputila „Ateni“ ponudu da RTS samostalno nastavi rad na projektu „Pupin“. Radio-televizija Srbije uputila „Ateni“ ponudu da RTS samostalno nastavi rad na projektu „Pupin“. Nakon jednostranog raskida ugovora o… »
„Nudimo da sami završimo seriju „Pupin“: Posle tužbe RTS izneo ponudu Aneti Ivanović
Nova 01.07.2023
Nakon jednostranog raskida ugovora o proizvodnji TV serije „Pupin“ od strane izvršnog producenta „Atena produkcija“, Radio-televizija Srbije odmah je uputila „Ateni“ ponudu da RTS samostalno nastavi rad na projektu „Pupin“ sa već… »
Vesti dana »
Profesori stali uz studente i prihvatili njihove zahteve, Vučić poziva Rektorski kolegijum BU na dijalog
Glas Amerike pre 1 satjoš 40 povezanih
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
Čačanski vrtići danas obustavili rad u znak solidarnosti sa studentima i građanima
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Makron: Evropa će reagovati ako bude bio napad na njenu trgovinu
Novi magazin pre 2 satajoš 17 povezanih