Повезане вести

Коначно у мамином загрљају: Хелена Топаловић објавила прву слику ћерке и дала јој прелепо име које носи дубоко значење

Коначно у мамином загрљају: Хелена Топаловић објавила прву слику ћерке и дала јој прелепо име које носи дубоко значење

Мондо 01.07.2023
Хелена Топаловић се породила и постала мама једне девојчице, а уз прву фотографју је открила које име је дала наследници. Хелена Топаловић се породила и постала мама једне девојчице, а уз прву фотографју је открила које име је… »
Прва слика из породилишта разнежила све: Хелена Топаловић поносно држи ћерку у наручју, дала јој име које ће сигурно сви…

Прва слика из породилишта разнежила све: Хелена Топаловић поносно држи ћерку у наручју, дала јој име које ће сигурно сви…

Блиц 01.07.2023
Хелена Топаловић, ћерка певача Милана Топаловића Топалка се данас породила у једној приватној болници и на свет је донела девојчицу. Беба је добила оцену 10, а певач је на свом Инстаграм профилу окачио фотографију, где се… »
Топалку очи пуне суза - породила се Хелена Топаловић! Певач постао Деда, не крије радост због принове!

Топалку очи пуне суза - породила се Хелена Топаловић! Певач постао Деда, не крије радост због принове!

Мондо 01.07.2023
Хелена Топаловић се породила и на свет донела девојчицу. Хелена Топаловић се породила и на свет донела девојчицу. Лепа ћерка певача Милана Топаловића, Хелена Топаловићпостала је мајка! Она је у току дана на свом Инстагараму… »
Породила се Хелена Топаловић: Певачу очи пуне суза, огласио се и саопштио срећне вести: "постао сам Деда

Породила се Хелена Топаловић: Певачу очи пуне суза, огласио се и саопштио срећне вести: "постао сам Деда

Блиц 01.07.2023
Ћерка певача Милана Топаловића Топалка, Хелена Топаловић, примљена је јутрос у болницу, након што јој је пукао водењак. Хелена се убрзо породила, а дивне вести саопштио је њен отац. - Деда!!! - написао је Топалко на… »
Хелена Топаловић стигла у породилиште! Лепа ћерка певача ће се ускоро породити, огласила се - "Смиривала сам мужа!"

Хелена Топаловић стигла у породилиште! Лепа ћерка певача ће се ускоро породити, огласила се - "Смиривала сам мужа!"

Мондо 01.07.2023
Хелена Топаловић огласила се на Инстаграму и открила да ће се сваког тренутка породити. Хелена Топаловић огласила се на Инстаграму и открила да ће се сваког тренутка породити. Хелена Топаловић, ћерка певача Милана Толовића… »

Вести дана »