Повезане вести

Мирковић узвраћа ани Николић након језивог снимка - "Морају да је сместе у психијатријску установу, озбиљно је болесна"

Мирковић узвраћа ани Николић након језивог снимка - "Морају да је сместе у психијатријску установу, озбиљно је болесна"

Мондо 02.07.2023
Саша Мирковић огласио се након што га је Ана Николић назвала нечовеком. Саша Мирковић огласио се након што га је Ана Николић назвала нечовеком. У јавности је настао хаос када је испливао снимак на ком се виде ране и ожиљци на… »
Ја сам црна овца, навикла сам да не ваљам! Ана криви мајку за своје стање, овако је говорила о њој: Воли кад је жртва

Ја сам црна овца, навикла сам да не ваљам! Ана криви мајку за своје стање, овако је говорила о њој: Воли кад је жртва

Мондо 02.07.2023
Ана Николић недавно је говорила о својој мајци и њиховом односу. Ана Николић недавно је говорила о својој мајци и њиховом односу. Као бомба у медијима је одјекнула вест да је бивши учесник Задруге Дарио Шогорић оптужио певачицу… »
Мајка Ане Николић је рибетина и по! Ћерка у центру скандала, она у 7. Деценији грми у бикинију - невероватно личе! Фото

Мајка Ане Николић је рибетина и по! Ћерка у центру скандала, она у 7. Деценији грми у бикинију - невероватно личе! Фото

Мондо 02.07.2023
Мајка Ане Николић привукла је велику пажњу, те је многима јасно да је певачица наследила лепоту од ње. Мајка Ане Николић привукла је велику пажњу, те је многима јасно да је певачица наследила лепоту од ње. О певачици Ани… »
Избацио је из кола и оставио на пумпи: Детаљи бурног односа Ане Николић и Мирковића, прву сарадњу завршили после 24 сата

Избацио је из кола и оставио на пумпи: Детаљи бурног односа Ане Николић и Мирковића, прву сарадњу завршили после 24 сата

Нова 02.07.2023
Певачица Ана Николић јуче ујутру оптужила је сада свог бившег менаџера Сашу Мирковића да јој је "преотео Инстаграм", а потом написала низ увреда на његов и на рачун певача Аце Лукаса. Мирковић и Лукас су одговорили, а Мирковић… »
Избацио је из кола и оставио на бензинској пумпи! Жестока свађа Ане Николић са менаџером - сарадња трајала 24 часа!

Избацио је из кола и оставио на бензинској пумпи! Жестока свађа Ане Николић са менаџером - сарадња трајала 24 часа!

Мондо 02.07.2023
Испливали детаљи свађе између Ане Николић и њеног менаџера Саше Мирковића. Испливали детаљи свађе између Ане Николић и њеног менаџера Саше Мирковића. Певачица Ана Николић нашла се у центру скандала када ју је певач и бивши… »
"Пева по улици и псује!" Комшије распалиле по Ани Николић - открили каква је приватно, па споменули и однос са Растом!

"Пева по улици и псује!" Комшије распалиле по Ани Николић - открили каква је приватно, па споменули и однос са Растом!

Мондо 02.07.2023
Ана Николић у центру је скандала већ два дана, а њене комшије сада су откриле како се понаша када се камере угасе. Ана Николић у центру је скандала већ два дана, а њене комшије сада су откриле како се понаша када се камере… »
"Пева И псује по улици": Комшије откриле истину о Ани Николић, ево у каквим је односима са Растом: "Само се мајка труди да јој…

"Пева И псује по улици": Комшије откриле истину о Ани Николић, ево у каквим је односима са Растом: "Само се мајка труди да јој…

Блиц 02.07.2023
Певачица Ана Николић нашла се у центру скандала када ју је бивши ријалити учесник и певач Дарио Шогоровић оптужио за узнемиравање, али је овој музичкој звезди последњих година ово само један у низу скандала који се везују за… »

Вести дана »