Povezane vesti
U kojim srednjim školama je pao upisni prag, a gde je skočio broj poena?
Danas 02.07.2023
Kao što je bilo i najavljeno, u mnogim srednjim školama ove godine je pao upisni prag za nekoliko poena, ali to nije pravilo u celoj Srbiji, budući da ima srednjih škola u kojima je sada potreban značajno veći broj poena za upis u prvi razred. Dobra… »
Objavljen raspored učenika po smerovima u srednjim školama
Radio 021 02.07.2023
Na portalu "Moja srednja škola" objavljen je raspored učenika po obrazovnim profilima, odnosno smerovima gimnazija u srednjih škola. Učenici svoj raspored mogu videti putem portala Moja srednja škola, unošenjem korisničkog imena i lozinke i izborom… »
Objavljen raspored učenika po obrazovnim profilima i smerovima u srednjim školama
Insajder 02.07.2023
Raspored učenika po obrazovnim profilima, odnosno smerovima gimnazija u srednjim školama objavljen je na portalu Moja srednja škola. Učenici svoj raspored mogu videti putem portala Moja srednja škola, unošenjem korisničkog imena i lozinke i izborom… »
Objavljen raspored učenika po obrazovnim profilima i smerovima u srednjim školama
Politika 02.07.2023
Raspored učenika po obrazovnim profilima, odnosno smerovima gimnazija u srednjim školama objavljen je na portalu Moja srednja škola. Učenici svoj raspored mogu videti putem portala Moja srednja škola, unošenjem korisničkog imena i lozinke i izborom… »
Objavljen raspored budućih srednjoškolaca po školama: Evo kako ga možete videti
Nova 02.07.2023
Na portalu Moja srednja škola objavljen je raspored učenika po obrazovnim profilima, odnosno smerovima gimnazija u srednjim školama, saopštilo je danas Ministarstvo prosvete. Učenici, kako se navodi, svoj raspored mogu videti putem portala Moja… »
Objavljen raspored učenika za srednje škole, od sutra počinje upis
Moj Novi Sad 02.07.2023
Raspored učenika po obrazovnim profilima, odnosno smerovima u gimnazijama i srednjim školama objavljen je na portalu Moja srednja škola. Učenici svoj raspored mogu videti putem portala Moja srednja škola, unošenjem korisničkog imena i lozinke i… »
Objavljen raspored učenika po obrazovnim profilima na portalu Moja srednja škola
Danas 02.07.2023
Objavljen raspored učenika po obrazovnim profilima i smerovima u srednjim školam
Euronews 02.07.2023
RTS 02.07.2023
Ministarstvo prosvete saopštilo je da je na portalu "Moja srednja škola" objavljen raspored učenika po obrazovnim profilima, odnosno smerovima gimnazija u srednjim školama. Učenici svoj raspored mogu videti putem portala Moja srednja škola… »
Objavljen raspored budućih srednjoškolaca po školama: Popunjavanje i predaja liste želja za drugi upisni krug je 3. jula
U centar 02.07.2023
Objavljen raspored učenika po obrazovnim profilima i smerovima u srednjim školama: Evo kako ga možete videti
Telegraf 02.07.2023
Učenici svoj raspored mogu videti putem portala Moja srednja škola, unošenjem korisničkog imena i lozinke i izborom opcije lista želja u meniju. Raspored učenika po obrazovnim profilima, odnosno smerovima gimnazija u srednjim školama objavljen je… »
Objavljen raspored učenika po obrazovnim profilima i smerovima na portalu Moja srednja škola
RTV 02.07.2023
BEOGRAD - Raspored učenika po obrazovnim profilima, odnosno smerovima u gimnazijama i srednjim školama objavljen je na portalu Moja srednja škola. Učenici svoj raspored mogu videti putem portala Moja srednja škola, unošenjem korisničkog imena i… »
Da li ste „upali“ u srednju koju ste želeli: Objavljen raspored đaka po školama
N1 Info 02.07.2023
Ministarstvo prosvete saopštilo je da je na portalu Moja srednja škola objavljen raspored učenika po obrazovnim profilima, odnosno smerovima gimnazija u srednjim školama. Učenici svoj raspored mogu videti putem portala Moja srednja škola, unošenjem… »
Vesti dana »
Opozicija se zahvalila i čestitala smenjenom direktoru tehnike RTV zbog prekida programa
Beta pre 3 satajoš 79 povezanih
Saopštenje povodom prekida emitovanja programa u petak 15. novembra 2024. godine u periodu od 12.51 do 13.03 na Prvom i Drugom programu RTV-a
RTV pre 3 satajoš 11 povezanih
Partizan po starom, novi poraz u dramatičnom finišu (video)
Sportski žurnal pre 8 minutajoš 41 povezana
Orlovi se spasili u 88. minutu golom Terzića, Mitrović promašio penal (video)
Sportski žurnal pre 8 minutajoš 31 povezana
Sutra postepeno razvedravanje vremena, temperature oko 10 stepeni
Politika pre 10 satijoš 27 povezanih