Povezane vesti
Završena akcija predaje oružja bez posledica: Koliko je prikupljeno i šta će biti sa njim?
Radio 021 02.07.2023
Majorka policije Bojana Otović Pjanović izjavila je da su u akciji predaje nelegalnog oružja, koja je završena u petak, predata 108.883 komada oružja i minsko-eksplozivna sredstava. "Mi smo kao pripadnici MUP veoma zadovoljni, prvenstveno zbog velike… »
Do isteka roka predato 108.883 komada oružja
Politika 02.07.2023
Prema rečima Bojane Otović Pjanović, iz Uprave kriminalističke policije, doneta su i oružja poput mitraljeza koji u jednom minuti ispali 3.000 metaka, štapin sa 4,6 kilograma eksploziva, kao i napunjene zolje Od početka akcije predaje nelegalnog… »
MUP-u predato skoro 109.000 komada oružja i minsko-eksplozivna sredstava
RTV 02.07.2023
BEOGRAD - Major policije Bojana Otović Pjanović izjavila je danas da su u akciji predaje nelegalnog oružja, koja je završena u petak, predata 108.883 komada oružja i minsko-eksplozivna sredstava. "Mi smo kao pripadnici MUP veoma zadovoljni… »
Kraj akcije MUP-a: Koliko je prikupljeno oružja i minsko-eksplozivnih sredstava
N1 Info 02.07.2023
Rok za predaju nelegalnog oružja istekao je u petak, a ukupno je predato 108.883 komada oružja i minsko-eksplozivnih sredstava, istakla je major policije Bojana Otović Pjanović u Novom danu. „Mi smo kao pripadnici MUP-a veoma zadovoljni, prvenstveno… »
Kraj akcije MUP-a: Koliko je oružja prikupljeno
Novi magazin 02.07.2023
Rok za predaju nelegalnog oružja istekao je u petak, a ukupno je predato 108.883 komada oružja i minsko-eksplozivnih sredstava, istakla je major policije Bojana Otović Pjanović u Novom danu. „Mi smo kao pripadnici MUP-a veoma zadovoljni, prvenstveno… »
Do isteka roka predato 108.883 komada oružja
Pressek 02.07.2023
Od početka akcije predaje nelegalnog oružja predato je 108.883 komada oružja i minsko-eksplozivnih sredstava, izjavila je major policije Bojana Otović Pjanović iz Službe za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije Bojana Otović… »
Vesti dana »
Za danas zakazana rasprava o predlogu budžeta za 2025: Opozicija najavila blokiranje rada sednice
Novi magazin pre 51 minutajoš 21 povezana
Vučić za BBC rekao da Srbija vodi nezavisnu politiku i da joj je cilj članstvo u EU
N1 Info pre 52 minutajoš 15 povezanih
Jedna osoba poginula, tri povređene u padu teretnog aviona DHL-a u Litvaniji
Slobodna Evropa pre 51 minutajoš 15 povezanih
Predsednički izbori u Rumuniji: Čolaku čeka protivkandidata za drugi krug
NIN pre 27 minutajoš 11 povezanih