Повезане вести

Завршена акција предаје оружја без последица: Колико је прикупљено и шта ће бити са њим?

Завршена акција предаје оружја без последица: Колико је прикупљено и шта ће бити са њим?

Радио 021 02.07.2023
Мајорка полиције Бојана Отовић Пјановић изјавила је да су у акцији предаје нелегалног оружја, која је завршена у петак, предата 108.883 комада оружја и минско-експлозивна средстава. "Ми смо као припадници МУП веома задовољни… »
До истека рока предато 108.883 комада оружја

Политика 02.07.2023
Према речима Бојане Отовић Пјановић, из Управе криминалистичке полиције, донета су и оружја попут митраљеза који у једном минути испали 3.000 метака, штапин са 4,6 килограма експлозива, као и напуњене зоље Од почетка акције… »
Крај акције МУП-а: Колико је прикупљено оружја и минско-експлозивних средстава

Крај акције МУП-а: Колико је прикупљено оружја и минско-експлозивних средстава

Н1 Инфо 02.07.2023
Рок за предају нелегалног оружја истекао је у петак, а укупно је предато 108.883 комада оружја и минско-експлозивних средстава, истакла је мајор полиције Бојана Отовић Пјановић у Новом дану. „Ми смо као припадници МУП-а веома… »
Крај акције МУП-а: Колико је оружја прикупљено

Крај акције МУП-а: Колико је оружја прикупљено

Нови магазин 02.07.2023
Рок за предају нелегалног оружја истекао је у петак, а укупно је предато 108.883 комада оружја и минско-експлозивних средстава, истакла је мајор полиције Бојана Отовић Пјановић у Новом дану. „Ми смо као припадници МУП-а веома… »

Прессек 02.07.2023
Од почетка акције предаје нелегалног оружја предато је 108.883 комада оружја и минско-експлозивних средстава, изјавила је мајор полиције Бојана Отовић Пјановић из Службе за сузбијање криминала Управе криминалистичке полиције… »

Вести дана »