Повезане вести

Ледеј открио шта је пресудило да остане у Партизану

Ледеј открио шта је пресудило да остане у Партизану

Спортски журнал 02.07.2023
”Главни фактор је била жеља клуба да се нападне фајнал-фор”. Амерички крилни центар Зек Ледеј продужио је уговор са Партизаном, саопштио је данас београдски клуб. Партизан је навео да је Ледеј потписао нови двогодишњи уговор… »
Потписао! Ево где љубимац навијача КК Партизан Зек Ледеј наставља каријеру

Потписао! Ево где љубимац навијача КК Партизан Зек Ледеј наставља каријеру

Вечерње новости 02.07.2023
КЕВИН Пантер је решио да остане у Партизану, а данас је одлуку о томе где наставља каријеру донео још један љубимац "гробара", Зек Ледеј. АВА ЛИГА/КК Партизан/Емилија Јовановић/Драгана Стјепановић И овај амерички кошаркаш је… »
Шакота ме спасао, звезда ме вратила! Пантер се присетио прошлости, па открио зашто је остао у Партизану: Није новац...

Шакота ме спасао, звезда ме вратила! Пантер се присетио прошлости, па открио зашто је остао у Партизану: Није новац...

Мондо 02.07.2023
Кевин Пантер причао је о останку у Партизану, Црвеној звезди, Драгану Шакоти... Кевин Пантер причао је о останку у Партизану, Црвеној звезди, Драгану Шакоти... Кевин Пантер изненадио је целу Европу када је одлучио да остане у… »
Пантер о Жељку, продужетку уговора, новцу, тучи у Мадриду, Барселони, Панатинаикосу, Олимпијакосу, Звезди…

Пантер о Жељку, продужетку уговора, новцу, тучи у Мадриду, Барселони, Панатинаикосу, Олимпијакосу, Звезди…

Спортски журнал 02.07.2023
Капитен Парног ваљка говорио је за грчке медије. Кевин Пантер отворио је Грцима душу. Капитен Партизана говорио је за БН Спортс о свему - доласку у АЕК, Олимппијакосу, Звезди, Милану, Партизану, Гробарима, тучи у Мадриду… »
Пантер отворио душу: "Звезда и Шакота ме спасили, новац није фактор у мојим одлукама"

Пантер отворио душу: "Звезда и Шакота ме спасили, новац није фактор у мојим одлукама"

Спортске.нет 02.07.2023
Капитен Партизана Кевин Пантер дао је опширан интервју за грчке медије о својој каријери, али и одлуци да овог лета продужи уговор са црно-белима. Пантер није имао лаку каријеру у Европи. Водила га је кроз бројне екипе: од… »

Вести дана »