Povezane vesti
Ze Mario na Banovom brdu: Sjajno sam prihvaćen u Čukaričkom, kao da sam u svojoj kući
Sportski žurnal 02.07.2023
Momak iz Gvineje Bisao napomenuo je da je došao spreman u Sloveniju. Čukarički je na početak priprema stigao sa dvojicom klasičnih napadača, Muhamedom Badamosijem i Mihajlom Spasojevićem, a na Bledu im se pridružio Hoze Mario Gomes. Momak čiji je nadimak… »
Novi napadač Čukaričkog: Uzori su mi Osimeni i Ronaldo
Sport klub 02.07.2023
Čukarički je na početak priprema stigao sa dvojicom klasičnih napadača, Muhamedom Badamosijem i Mihajlom Spasojevićem, a na Bledu im se pridružio Hoze Mario Gomes. Momak čiji je nadimak Ze Mario rodom je iz Gvineje Bisao, a prethodne dve godine igrao je… »
Vesti dana »
Lindzi Von imala i drugu operaciju, oglasili se iz MOK i FIS: ''Odlučila je da povređena učestvuje na ZOI, pa se ponovo povredila''
Sportske.net pre 1 satjoš 29 povezanih
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Beta pre 1 satjoš 42 povezane
Novi dug po starim bilansima: Januarski krediti veći za 15,2 odsto, sa otplatom najviše kasne preduzetnici
Biznis.rs pre 4 satijoš 30 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1 kod Pionirskog parka
Insajder pre 4 satijoš 8 povezanih
„Svoj na svome“: Preko 45.000 zahteva samo u Nišu, Leskovcu 12.000, Vranju 3.700, Prokuplje bez zvaničnih podataka
Rešetka pre 1 satjoš 82 povezane