Povezane vesti
Aleksandar Vučić izrazio saučešće povodom smrti Milana Milutinovića
Politika 02.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća povodom smrti nekadašnjeg predsednika Milana Milutinovića. „Sa tugom sam primio vest o smrti Milana Milutinovića, čoveka koji je predano, ozbiljno i sa velikom posvećenošću… »
"Pamtićemo ga kao patriotu koji je do poslednjeg daha voleo Srbiju": Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti Milana…
Blic 02.07.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća povodom smrti nekadašnjeg predsednika Milana Milutinovića. - Sa tugom sam primio vest o smrti Milana Milutinovića, čoveka koji je predano, ozbiljno i sa velikom… »
Vučić: Pamtićemo Milutinovića kao čoveka koji je dosledno branio državne interese
Danas 02.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća povodom smrti nekadašnjeg predsednika Milana Milutinovića u kojem je naveo da je to bio „čovek koji je predano, ozbiljno i sa velikom posvećenošću obavljao neke od najodgovornijih… »
"Pamtićemo ga kao patriotu": Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti Milana Milutinovića
Telegraf 02.07.2023
„Sa tugom sam primio vest o smrti Milana Milutinovića, čoveka koji je predano, ozbiljno i sa velikom posvećenošću obavljao neke od najodgovornijih dužnosti u teškim istorijskim vremenima i iskušenjima za našu zemlju i narod" Predsednik… »
Vesti dana »
Uživo Srbija "zaleđena": Sve stoji; Mećava nosi sve pred sobom; Vozila proklizavaju po putevima FOTO/VIDEO
B92 pre 22 minutajoš 24 povezane