Повезане вести

"Ноћас ми срце пати, ноћас ме душа боли..." Ефес се од Мицића опростио на генијалан начин, ево зашто Томина песма!

"Ноћас ми срце пати, ноћас ме душа боли..." Ефес се од Мицића опростио на генијалан начин, ево зашто Томина песма!

Мондо 02.07.2023
Ефес се на фанатсичан начин опростио од Василија Мицића који каријеру наставља у НБА. Ефес се на фанатсичан начин опростио од Василија Мицића који каријеру наставља у НБА. Српски кошаркаш Василије Мицић напустио је Ефес и… »
Погађа право у срце! Турски клуб се на српски начин опростио од Василија Мицића

Погађа право у срце! Турски клуб се на српски начин опростио од Василија Мицића

Вечерње новости 02.07.2023
НАКОН пет успешних и незаборавних сезона у којима је Василије Мицић са Ефесом освојио две титуле Евролиге данас се званично десио растанак, а турски клуб се у великом стилу опростио од репрезентативца Србије. ФОТО: Тањуг Нема… »
Фантастичан опроштај Ефеса од Мицића (ВИДЕО)

Фантастичан опроштај Ефеса од Мицића (ВИДЕО)

Спорт клуб 02.07.2023
Василије Мицић је напустио Ефес. Ставио је параф на уговор са Оклахомом, наредне три сезоне ће играти у НБА лиги, а вредност трансфера је са 23,5 милиона евра. Љубитељи кошарке у Србији, надају се и верују да ће Мицић добити… »
Ефес се растао од Васе: "Ноћас ми срце пати..."

Ефес се растао од Васе: "Ноћас ми срце пати..."

Спортске.нет 02.07.2023
Након пет незаборавних сезона и две титуле Евролиге данас су се званично растали турски Ефес и српски кошаркаш Василије Мицић. Србин је променио историју клуба из истанбула, био најзаначајнији играч у најбољем периоду клуба који… »
Мицић напустио Ефес Пилсен и отишао у НБА лигу

Мицић напустио Ефес Пилсен и отишао у НБА лигу

Данас 01.07.2023
Плејмејкер кошаркашке репрезентације Србије Василије Мицић од следеће сезоне наступаће у НБА лиги. Како је објавио ЕСПН, Мицић је потписао трогодишњи уговор са Оклахомом за 23,5 милиона долара. Српски плејмејкер је драфтован још… »

Вести дана »