Povezane vesti
Otvoren razgovor predsednika Srbije sa premijerima Holandije i Luksemburga
Politika 03.07.2023
Posle susreta predsednik Srbije je izjavio da je premijerima Holandije i Luksemburga zahvalan na investicijama, na podršci evropskom putu… „Za mene nije problem da vodim otvorene razgovore. Obećao sam da će Srbija dati sve od sebe da se sačuvaju mir i… »
Vučić dočekao premijere Holandije i Luksemburga u Palati Srbija
Politika 03.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je večeras u Palati "Srbija" predsednike vlada Kraljevine Holandije Marka Rutea i Velikog Vojvodstva Luksemburg Gzavijea Betela. Nakon dočeka uslediće zajednički sastanak posle koga su predviđene izjave za… »
Vučić: Otvoren razgvor o KiM, PRENEO SAM DA SAM UPLAŠEN ZBOG NEODGOVORNOSTI PRIŠTINE
Dnevnik 03.07.2023
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle sastanka sa premijerima Holandije i Luksemburga, Markom Ruteom i Gzavijeom Betelom, da je razgovor bio sasvim iskren o ne lakim temama i da im je preneo da je pomalo uplašen zbog… »
Vučić: Sa zemljama Beneluksa imamo trgovinsku razmenu od dve milijarde evra
Telegraf 03.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednicima vlada Kraljevine Holandije Markom Ruteom i Velikog Vojvodstva Luksemburg Gzavijeom Betelom. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras u Palati "Srbija" sa predsednicima… »
Premijeri Holandije i Luksemburga u Beogradu; Vučić: Imamo različite poglede o KiM, znamo šta je naš posao
RTS 03.07.2023
Premijeri Holandije i Luksemburga Mark Rute i Gzavije Betel sastali su se u Palati "Srbija" sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Premijer Holandije Mark Rute izjavio je da je važnije nego ikad da delujemo zajedno. Premijer Luksembruga Gzavije… »
Diplomatska ofanziva: Evropski premijeri u Beogradu pozvali na povratak dijalogu
Al Jazeera 03.07.2023
Premijeri Nizozemske i Luksemburga su tokom sastanka sa Vučićem rekli da su ih zabrinule tenzije na Kosovu, kao i nasilje prema civilima, novinarima i misijama EU-a i NATO-a. Premijeri Nizozemske i Luksemburga pozvali su vlasti Srbije i Kosova na… »
Vučić: Srbija će dati sve od sebe da sačuva mir, ostale teme ćemo razmotriti
Novi magazin 03.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je obećao premijerima Holandije i Luksemburga da će Srbija dati sve od sebe da se sačuva mir i stabilnost u regionu. Vučić je nakon razgovora sa premijerima Holandije i Luksemburga, Markom Ruteom i… »
Premijeri Holandije i Luksemburga stigli u Beograd
Politika 03.07.2023
Premijeri Holandije i Luksemburga Mark Rute i Gzavije Betel doputovali su danas u Beograd gde će razgovarati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić. Na aerodromu „Nikola Tesla” dočekala ih je premijerka Srbije Ana Brnabić… »
„Različito gledamo na KiM, mi smo svoj posao uradili“: Vučić se sastao s Ruteom i Betelom /video/
Sputnik 03.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednicima vlada Kraljevine Holandije Markom Ruteom i Velikog Vojvodstva Luksemburg Gzavijeom Betelom. Vučić je na konferenciji za medije posle sastanka kazao da imaju različite poglede o KiM, ali… »
Vučić: Najveći problem što ja radim 300 dana i obraćam se javnosti, a valjda treba ništa da ne radim i tvitujem dva puta dnevno…
Nova 03.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je obećao premijerima Holandije i Luksemburga da će Srbija dati sve od sebe da se sačuva mir i stabilnost u regionu. Vučić je nakon razgovora sa premijerima Holandije i Luksemburga, Markom Ruteom i… »
Vučić: Otvoren razgovor o Kosovu, preneo sam da sam uplašen zbog neodgovornosti Prištine
Nova 03.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, posle sastanka sa premijerima Holandije i Luksemburga, Markom Ruteom i Gzavijeom Betelom, da je razgovor bio sasvim iskren o ne lakim temama i da im je preneo da je pomalo uplašen zbog situacije na KiM… »
Žestoka poseta Srbiji: Poruka Vučiću da je ovo "bure baruta"
Pravda 03.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednicima vlada Kraljevine Holandije Markom Ruteom i Velikog Vojvodstva Luksemburg Gzavijeom Betelom. Vučić je na konferenciji za medije posle sastanka kazao da imaju različite poglede o KiM, ali da… »
Vučić s premijerima Holandije i Luksemburga: Imamo različit pogled na dešavanja na Kosovu i Metohiji
Euronews 03.07.2023
Pojačane napetosti između Beograda i Prištine i nužnost deeskalacije bili su ključna tema današnjih razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa holandskim premijerom Markom Ruteom i premijerom Luksemburga Gzavijeom Betelom. "Rast napetosti Beograda… »
VUČIĆ: Sa premijerima Holandije i Luksembruga O KRIZI NA KIM
Dnevnik 03.07.2023
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je večeras ugostio predsednike vlada Holandije Marka Rutea i Velikog Vojvodstva Luksemburga Gzavijera Betela, istakao je da će sa njima razgovarati o postojećoj krizi na KiM. "Poželeo sam dobrodošlicu… »
Vučić dočekao premijere Holandije i Luksemburga u Palati Srbija
Telegraf 03.07.2023
Nakon dočeka uslediće zajednički sastanak posle koga su predviđene izjave za medije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je večeras u Palati "Srbija" predsednike vlada Kraljevine Holandije Marka Rutea i Velikog Vojvodstva Luksemburg Gzavijea… »
Vesti dana »
Prevrnuo se čamac sa migrantima na Savi kod Slavonskog Broda, udavilo se troje
RTS pre 19 minutajoš 18 povezanih
Sparsi preko Lejkersa do polufinala NBA kupa, Oklahoma ubedljiva protiv Sansa
RTV pre 1 satjoš 24 povezane
(Video) Opsadno stanje u Moskvi, sve se trese od eksplozija! Najveći napad na Rusiju od početka rata: Aerodromi blokirani, vazdušni prostor zatvoren, objavljeni apokaliptični snimci
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
„Ne smeš ni da šetaš jer ćemo da te ubijemo“: Vučić čuo nepostojeće pretnje opozicije pred dolazak u Niš, koji uglavnom zaobilazi
Danas pre 49 minutajoš 16 povezanih