Повезане вести
Отворен разговор председника Србије са премијерима Холандије и Луксембурга
Политика 03.07.2023
После сусрета председник Србије је изјавио да је премијерима Холандије и Луксембурга захвалан на инвестицијама, на подршци европском путу… „За мене није проблем да водим отворене разговоре. Обећао сам да ће Србија дати све од… »
Вучић дочекао премијере Холандије и Луксембурга у Палати Србија
Политика 03.07.2023
Председник Србије Александар Вучић дочекао је вечерас у Палати "Србија" председнике влада Краљевине Холандије Марка Рутеа и Великог Војводства Луксембург Гзавијеа Бетела. Након дочека уследиће заједнички састанак после кога су… »
Вучић: Отворен разгвор о КиМ, ПРЕНЕО САМ ДА САМ УПЛАШЕН ЗБОГ НЕОДГОВОРНОСТИ ПРИШТИНЕ
Дневник 03.07.2023
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, после састанка са премијерима Холандије и Луксембурга, Марком Рутеом и Гзавијеом Бетелом, да је разговор био сасвим искрен о не лаким темама и да им је пренео да је… »
Вучић: Са земљама Бенелукса имамо трговинску размену од две милијарде евра
Телеграф 03.07.2023
Председник Србије Александар Вучић разговарао је са председницима влада Краљевине Холандије Марком Рутеом и Великог Војводства Луксембург Гзавијеом Бетелом. Председник Србије Александар Вучић разговарао је вечерас у Палати… »
Премијери Холандије и Луксембурга у Београду; Вучић: Имамо различите погледе о КиМ, знамо шта је наш посао
РТС 03.07.2023
Премијери Холандије и Луксембурга Марк Руте и Гзавије Бетел састали су се у Палати "Србија" са председником Србије Александром Вучићем. Премијер Холандије Марк Руте изјавио је да је важније него икад да делујемо заједно. Премијер… »
Дипломатска офанзива: Европски премијери у Београду позвали на повратак дијалогу
Ал Јазеера 03.07.2023
Премијери Низоземске и Луксембурга су током састанка са Вучићем рекли да су их забринуле тензије на Косову, као и насиље према цивилима, новинарима и мисијама ЕУ-а и НАТО-а. Премијери Низоземске и Луксембурга позвали су власти… »
Вучић: Србија ће дати све од себе да сачува мир, остале теме ћемо размотрити
Нови магазин 03.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је обећао премијерима Холандије и Луксембурга да ће Србија дати све од себе да се сачува мир и стабилност у региону. Вучић је након разговора са премијерима Холандије и… »
Премијери Холандије и Луксембурга стигли у Београд
Политика 03.07.2023
Премијери Холандије и Луксембурга Марк Руте и Гзавије Бетел допутовали су данас у Београд где ће разговарати са председником Србије Александром Вучићем и премијерком Аном Брнабић. На аеродрому „Никола Тесла” дочекала их је… »
„Различито гледамо на КиМ, ми смо свој посао урадили“: Вучиц́ се састао с Рутеом и Бетелом /видео/
Спутник 03.07.2023
Председник Србије Александар Вучиц́ разговарао је са председницима влада Краљевине Холандије Марком Рутеом и Великог Војводства Луксембург Гзавијеом Бетелом. Вучиц́ је на конференцији за медије после састанка казао да имају… »
Вучић: Највећи проблем што ја радим 300 дана и обраћам се јавности, а ваљда треба ништа да не радим и твитујем два пута дневно…
Нова 03.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је обећао премијерима Холандије и Луксембурга да ће Србија дати све од себе да се сачува мир и стабилност у региону. Вучић је након разговора са премијерима Холандије и… »
Вучић: Отворен разговор о Косову, пренео сам да сам уплашен због неодговорности Приштине
Нова 03.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, после састанка са премијерима Холандије и Луксембурга, Марком Рутеом и Гзавијеом Бетелом, да је разговор био сасвим искрен о не лаким темама и да им је пренео да је помало… »
Вучић с премијерима Холандије и Луксембурга: Имамо различит поглед на дешавања на Косову и Метохији
Еуроневс 03.07.2023
Појачане напетости између Београда и Приштине и нужност деескалације били су кључна тема данашњих разговора председника Србије Александра Вучића са холандским премијером Марком Рутеом и премијером Луксембурга Гзавијеом Бетелом… »
Жестока посета Србији: Порука Вучићу да је ово "буре барута"
Правда 03.07.2023
Председник Србије Александар Вучић разговарао је са председницима влада Краљевине Холандије Марком Рутеом и Великог Војводства Луксембург Гзавијеом Бетелом. Вучић је на конференцији за медије после састанка казао да имају… »
ВУЧИЋ: Са премијерима Холандије и Луксембруга О КРИЗИ НА КИМ
Дневник 03.07.2023
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић, који је вечерас угостио председнике влада Холандије Марка Рутеа и Великог Војводства Луксембурга Гзавијера Бетела, истакао је да ће са њима разговарати о постојећој кризи на КиМ… »
Вучић дочекао премијере Холандије и Луксембурга у Палати Србија
Телеграф 03.07.2023
Након дочека уследиће заједнички састанак после кога су предвиђене изјаве за медије. Председник Србије Александар Вучић дочекао је вечерас у Палати "Србија" председнике влада Краљевине Холандије Марка Рутеа и Великог Војводства… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 минутајош 28 повезаних
Од данас можете пратити цене у продавницама у Србији из фотеље: Ево како
Б92 пре 1 сатјош 27 повезаних
Вучич: Постоје три опције за НИС, 15. јануар крајњи рок за решење
Нови магазин пре 46 минутајош 23 повезане
Општина Власотинце позива грађане да преко државног програма “Свој на своме” уреде имовинска права
Југмедиа пре 2 сатајош 45 повезаних
‘Под репресијом’ – такав је грађански простор у Србији, према оцени ЦИВИЦУС Монитора
Машина пре 3 сатајош 19 повезаних