Повезане вести
Отворен разговор председника Србије са премијерима Холандије и Луксембурга
Политика 03.07.2023
После сусрета председник Србије је изјавио да је премијерима Холандије и Луксембурга захвалан на инвестицијама, на подршци европском путу… „За мене није проблем да водим отворене разговоре. Обећао сам да ће Србија дати све од… »
Вучић дочекао премијере Холандије и Луксембурга у Палати Србија
Политика 03.07.2023
Председник Србије Александар Вучић дочекао је вечерас у Палати "Србија" председнике влада Краљевине Холандије Марка Рутеа и Великог Војводства Луксембург Гзавијеа Бетела. Након дочека уследиће заједнички састанак после кога су… »
Вучић: Отворен разгвор о КиМ, ПРЕНЕО САМ ДА САМ УПЛАШЕН ЗБОГ НЕОДГОВОРНОСТИ ПРИШТИНЕ
Дневник 03.07.2023
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, после састанка са премијерима Холандије и Луксембурга, Марком Рутеом и Гзавијеом Бетелом, да је разговор био сасвим искрен о не лаким темама и да им је пренео да је… »
Вучић: Са земљама Бенелукса имамо трговинску размену од две милијарде евра
Телеграф 03.07.2023
Председник Србије Александар Вучић разговарао је са председницима влада Краљевине Холандије Марком Рутеом и Великог Војводства Луксембург Гзавијеом Бетелом. Председник Србије Александар Вучић разговарао је вечерас у Палати… »
Премијери Холандије и Луксембурга у Београду; Вучић: Имамо различите погледе о КиМ, знамо шта је наш посао
РТС 03.07.2023
Премијери Холандије и Луксембурга Марк Руте и Гзавије Бетел састали су се у Палати "Србија" са председником Србије Александром Вучићем. Премијер Холандије Марк Руте изјавио је да је важније него икад да делујемо заједно. Премијер… »
Дипломатска офанзива: Европски премијери у Београду позвали на повратак дијалогу
Ал Јазеера 03.07.2023
Премијери Низоземске и Луксембурга су током састанка са Вучићем рекли да су их забринуле тензије на Косову, као и насиље према цивилима, новинарима и мисијама ЕУ-а и НАТО-а. Премијери Низоземске и Луксембурга позвали су власти… »
Вучић: Србија ће дати све од себе да сачува мир, остале теме ћемо размотрити
Нови магазин 03.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је обећао премијерима Холандије и Луксембурга да ће Србија дати све од себе да се сачува мир и стабилност у региону. Вучић је након разговора са премијерима Холандије и… »
Премијери Холандије и Луксембурга стигли у Београд
Политика 03.07.2023
Премијери Холандије и Луксембурга Марк Руте и Гзавије Бетел допутовали су данас у Београд где ће разговарати са председником Србије Александром Вучићем и премијерком Аном Брнабић. На аеродрому „Никола Тесла” дочекала их је… »
„Различито гледамо на КиМ, ми смо свој посао урадили“: Вучиц́ се састао с Рутеом и Бетелом /видео/
Спутник 03.07.2023
Председник Србије Александар Вучиц́ разговарао је са председницима влада Краљевине Холандије Марком Рутеом и Великог Војводства Луксембург Гзавијеом Бетелом. Вучиц́ је на конференцији за медије после састанка казао да имају… »
Вучић: Највећи проблем што ја радим 300 дана и обраћам се јавности, а ваљда треба ништа да не радим и твитујем два пута дневно…
Нова 03.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је обећао премијерима Холандије и Луксембурга да ће Србија дати све од себе да се сачува мир и стабилност у региону. Вучић је након разговора са премијерима Холандије и… »
Вучић: Отворен разговор о Косову, пренео сам да сам уплашен због неодговорности Приштине
Нова 03.07.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, после састанка са премијерима Холандије и Луксембурга, Марком Рутеом и Гзавијеом Бетелом, да је разговор био сасвим искрен о не лаким темама и да им је пренео да је помало… »
Вучић с премијерима Холандије и Луксембурга: Имамо различит поглед на дешавања на Косову и Метохији
Еуроневс 03.07.2023
Појачане напетости између Београда и Приштине и нужност деескалације били су кључна тема данашњих разговора председника Србије Александра Вучића са холандским премијером Марком Рутеом и премијером Луксембурга Гзавијеом Бетелом… »
Жестока посета Србији: Порука Вучићу да је ово "буре барута"
Правда 03.07.2023
Председник Србије Александар Вучић разговарао је са председницима влада Краљевине Холандије Марком Рутеом и Великог Војводства Луксембург Гзавијеом Бетелом. Вучић је на конференцији за медије после састанка казао да имају… »
ВУЧИЋ: Са премијерима Холандије и Луксембруга О КРИЗИ НА КИМ
Дневник 03.07.2023
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић, који је вечерас угостио председнике влада Холандије Марка Рутеа и Великог Војводства Луксембурга Гзавијера Бетела, истакао је да ће са њима разговарати о постојећој кризи на КиМ… »
Вучић дочекао премијере Холандије и Луксембурга у Палати Србија
Телеграф 03.07.2023
Након дочека уследиће заједнички састанак после кога су предвиђене изјаве за медије. Председник Србије Александар Вучић дочекао је вечерас у Палати "Србија" председнике влада Краљевине Холандије Марка Рутеа и Великог Војводства… »
Вести дана »
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 7 минутајош 5 повезаних
Свети Алимпије Столпник: Данас се слави Алемпијевдан, дан кад се стока не упреже и кућа „чува од зла“
Данас пре 22 минутајош 6 повезаних