Povezane vesti
Preminuo unuk Roberta De Nira u 19. godini
Nova 03.07.2023
Holivudski glumac Robert De Niro doživeo je porodičnu tragedijiu. Unuk slavnog glumca, Leandro De Niro Rodrigez, preminuo je u 19. godini. Ćerka Roberta De Nira, Drina De Niro, objavila je na Instagramu fotografiju sina uz emotivnu poruku. „Moj lepi… »
PREMINUO unuk Roberta de Nira
Dnevnik 03.07.2023
LOS ANĐELES: Unuk glumca Roberta De Nira, Leonardo De Niro Rodrigez preminuo je u 19 godini, objavila je danas njegova majka Drina De Niro. Ona je to objavila na Instagramu ne iznoseći uzrok smrti. "Moj lepi slatki anđele. Volela sam te bez reči od… »
Preminuo unuk Roberta De Nira
N1 Info 03.07.2023
Unuk Roberta De Nira Leandro preminuo je u 19. godini. Uzrok njegove smrti za sad nije otkriven, piše Daily Mail. Leandro je bio sin De Nirove usvojene ćerke Drine i umetnika Karlosa Marea, a Drina se od svog sina oprostila dirljivom porukom na… »
Preminuo unuk Roberta de Nira: Tragedija u domu slavnog glumca - Leandra (20) je rodila ćerka koja nosi srpsko ime
Mondo 03.07.2023
Glumac i njegova porodica još uvek nisu podelili detalje u vezi sa time od čega je preminuo. Glumac i njegova porodica još uvek nisu podelili detalje u vezi sa time od čega je preminuo Drena de Niro, najstarija ćerka Roberta de Nira, objavila je… »
Preminuo unuk Roberta de Nira Ćerka slavnog glumca skrhana od bola!
Alo 03.07.2023
Glumac i njegova porodica još uvek nisu podelili detalje u vezi sa time od čega je preminuo. Drena de Niro, najstarija ćerka Roberta de Nira, objavila je danas da je njen sin, Leonardo de Niro Rodrigez, preminuo. Glumica je objavila emotivnu poruku na… »
Preminuo unuk Roberta de Nira: Ćerka slavnog glumca potvrdila tužne vesti - "Moj lepi anđele, ne znam kako da živim bez…
Večernje novosti 03.07.2023
NAJSTARIJA ćerka Roberta de Nira, Drena de Niro, objavila je danas da je preminuo njen sin Leonardo de Niro Rodrigez. Foto: Profimedia Ćerka slavnog glumca je objavila sinovljevu fotografiju uz emotivnu poruku na Instagramu, kojom je obavestila pratioce… »
Preminuo unuk poznatog glumca Roberta De Nira!
Svet plus 03.07.2023
Tragedija je zadesila porodicu poznatog glumca! Preminuo je unuk glumca Roberta De Nira! Oglasila se njegova najstarija ćerka i emotivnom porukom se oprostila od svog sina... Najstarija ćerka Roberta De Nira, Drena de Niro objavila je na instagramu da… »
Vesti dana »
Direktorka KC Vojvodine o stanju povređenih u padu nadstrešnice: Sva tri pacijenta i dalje u izuzetno teškom stanju
Euronews pre 20 minutajoš 168 povezanih
Inženjer: Netačna tvrdnja da nije bilo radova na nadstrešnici Železničke stanice
Beta pre 6 satijoš 10 povezanih
Tragedija na železničkoj stanici u Novom Sadu: 14 mrtvih, među njima i nekoliko dece
BBC News pre 44 minutajoš 122 povezane
Hrvatski premijer Plenković izrazio saučešće povodom tragedije u Novom Sadu
Politika pre 2 satajoš 96 povezanih
Uživo Poznato u kakvom su stanju povređeni u Novom Sadu FOTO/VIDEO
B92 pre 20 minutajoš 85 povezanih