Povezane vesti
Šćekić: Želja mi je da završim karijeru u Partizanu
Politika 03.07.2023
Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je danas da i dalje ima motivaciju i želju za dokazivanjem i istakao da mu je želja da karijeru završi u crno-belom dresu. „Kao što navijači znaju, sve što budem imao – daću... Najveću želju i… »
Šćekić: Za Partizan daću sve! (video)
Sportski žurnal 03.07.2023
Crnogorski reprezentativac ističe da mu je želja da u klubu iz Humske dočeka kraj karijere. Među crno-bele se vratio crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić. Da je Partizan njegova druga kuća pokazao je zalaganjem tokom prvog mandata, ali i… »
Šćekić: Želja mi je da završim karijeru u Partizanu
Dnevnik 03.07.2023
POHORJE: Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je za klupsku televiziju da posle povratka u Humsku ima ogroman motiv da pomogne ekipi i istakao želju da u Humskoj okonča profesionalnu karijeru. Šćekić (31) se nedavno vratio u klub koji je… »
Šćekić: Želim da završim karijeru u Partizanu
Sport klub 03.07.2023
Među crno-bele, u svoj drugi mandat, vratio se i crnogorski reprezentativac – Aleksandar Šćekić. Da je Partizan njegova druga kuća pokazao je svojim zalaganjem tokom prvog mandata, ali i odnosom prema saigračima već po dolasku u klub. O tome kako… »
Šćekić: ''Želja mi je da završim karijeru u Partizanu''
Večernje novosti 03.07.2023
Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je za klupsku televiziju da posle povratka u Humsku ima ogroman motiv da pomogne ekipi i istakao želju da u Humskoj okonča profesionalnu karijeru. FOTO: M. Vukadinović Šćekić (31) se nedavno vratio u… »
Vesti dana »
Netanjahu naredio slanje spasilačkih aviona u Amsterdam posle napada na navijače Makabija
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih
Prva žena na toj funkciji: Tramp imenovao Suzi Vajls za šeficu kabineta
NIN pre 2 satajoš 13 povezanih
Oko 70 radnika FPM Agromehanika iz Boljevca završilo sa stomačnim tegobama: Sumnja se na trovanje hranom?
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
POSKUPEO DIZEL: Objavljene nove cene goriva koje će važiti u narednih 7 dana - Evo kakva je situacija sa benzinom!
Kurir pre 9 minutajoš 13 povezanih