Povezane vesti
Šćekić: Želja mi je da završim karijeru u Partizanu
Politika 03.07.2023
Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je danas da i dalje ima motivaciju i želju za dokazivanjem i istakao da mu je želja da karijeru završi u crno-belom dresu. „Kao što navijači znaju, sve što budem imao – daću... Najveću želju i motivaciju sam… »
Šćekić: Za Partizan daću sve! (video)
Sportski žurnal 03.07.2023
Crnogorski reprezentativac ističe da mu je želja da u klubu iz Humske dočeka kraj karijere. Među crno-bele se vratio crnogorski reprezentativac Aleksandar Šćekić. Da je Partizan njegova druga kuća pokazao je zalaganjem tokom prvog mandata, ali i odnosom… »
Šćekić: Želim da završim karijeru u Partizanu
Sport klub 03.07.2023
Među crno-bele, u svoj drugi mandat, vratio se i crnogorski reprezentativac – Aleksandar Šćekić. Da je Partizan njegova druga kuća pokazao je svojim zalaganjem tokom prvog mandata, ali i odnosom prema saigračima već po dolasku u klub. O tome kako vidi… »
Šćekić: ''Želja mi je da završim karijeru u Partizanu''
Večernje novosti 03.07.2023
Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić rekao je za klupsku televiziju da posle povratka u Humsku ima ogroman motiv da pomogne ekipi i istakao želju da u Humskoj okonča profesionalnu karijeru. FOTO: M. Vukadinović Šćekić (31) se nedavno vratio u klub koji… »
Vesti dana »

Državljanin Srbije deportovan iz izraela! Ognjen je bio među 171 aktivistom uhapšenim tokom misije ka Gazi, evo gde je prebačen zajedno sa Gretom Tumberg
Dnevnik pre 35 minutajoš 28 povezanih

Na dnevnom redu 47 tačaka: Sutra prva sednica jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije
NIN pre 55 minutajoš 35 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 4 satijoš 9 povezanih