Povezane vesti
Drecun: Priština je realizator ciljeva Zapada
Politika 03.07.2023
Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun izjavio je danas da je premijer privremenih prištinskih institucija Albin Kurti samo realizator ciljeva Zapada, odnosno toga da Srbija prizna Kosovo kao državu. Navodi da mi još ne shvatamo da je… »
Dragan Marković: Spremni smo za učešće u Narodnom pokretu za državu, Srbija prvi put zna šta hoće a šta neće
Politika 03.07.2023
„Što se tiče Narodnog pokreta za državu čije osnivanje je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, mene i Ivicu Dačića još niko nije zvao, ali mi smo spremni za učešće u tom pokretu i pozivam sve da štite nacionalni i državni interes… »
Dragan Marković Palma kaže da njega i Dačića još niko nije zvao u Vučićev pokret
N1 Info 03.07.2023
Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je da, "što se tiče Narodnog pokreta za državu, čije osnivanje je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, njega i Ivicu Dačića još niko nije zvao". „Ali, mi smo spremni za… »
Klix o Vučiću u “ulozi vojnog analitičara”: “Precizno opisao svoje viđenje ukrajinske ofanzive”
Danas 03.07.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je govoreći o trenutnoj situaciji i odnosima sa Kosovom dotakao se i teme rata u Ukrajini. Precizno je opisao svoje viđenje predstojeće ukrajinske ofanzive, piše Klix. Vučić je govorio o premijeru Kosova Albina… »
Drecun: Priština je realizator ciljeva Zapada
Euronews 03.07.2023
Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun izjavio je danas da je kosovski premijer Aljbin Kurti "samo realizator ciljeva Zapada, odnosno toga da Srbija prizna Kosovo kao državu". On je, gostujući na televiziji Pink, kazao da "mi ne shvatamo… »
Palma: Spremni smo za učešće u Narodnom pokretu za državu, Srbija prvi put zna šta hoće, a šta neće
Telegraf 03.07.2023
Komentarišući aktuelnu situaciju na Kosovu i Metohiji, Marković je kazao da se nada da će premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti uskoro doživeti fijasko od Albanaca na KiM. Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma… »
Kurti se sprema za rat
Vesti online 03.07.2023
Predsednik Aleksandar Vučić upozorio je da je premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, čovek čije poteze racionalno nije moguće sagledati i koji samo želi da bude novi Enver Hodža ili Volodimir Zelenski. Zabrinut da bi narednih… »
Vesti dana »
"Neko bitan je bio u tom: Avionu!" Mreže gore zbog teorija zavere o sudaru u Vašingtonu, pominje se i atentat: "Pogledajte snimak, nešto smrdi!"
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe koje će stručno proučiti ispunjenost studentskih zahteva
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Nije vic da Tramp hoće da kupi Grenland – kaže njegov državni sekretar
Danas pre 4 satijoš 1 povezana