Повезане вести
Дрецун: Приштина је реализатор циљева Запада
Политика 03.07.2023
Председник скупштинског Одбора за КиМ Милован Дрецун изјавио је данас да је премијер привремених приштинских институција Албин Курти само реализатор циљева Запада, односно тога да Србија призна Косово као државу. Наводи да ми… »
Драган Марковић: Спремни смо за учешће у Народном покрету за државу, Србија први пут зна шта хоће а шта неће
Политика 03.07.2023
„Што се тиче Народног покрета за државу чије оснивање је најавио председник Србије Александар Вучић, мене и Ивицу Дачића још нико није звао, али ми смо спремни за учешће у том покрету и позивам све да штите национални и државни… »
Драган Марковић Палма каже да њега и Дачића још нико није звао у Вучићев покрет
Н1 Инфо 03.07.2023
Председник Јединствене Србије (ЈС) Драган Марковић Палма изјавио је да, "што се тиче Народног покрета за државу, чије оснивање је најавио председник Србије Александар Вучић, њега и Ивицу Дачића још нико није звао". „Али, ми смо… »
Кликс о Вучићу у “улози војног аналитичара”: “Прецизно описао своје виђење украјинске офанзиве”
Данас 03.07.2023
Председник Србије Александар Вучић је говорећи о тренутној ситуацији и односима са Косовом дотакао се и теме рата у Украјини. Прецизно је описао своје виђење предстојеће украјинске офанзиве, пише Кликс. Вучић је говорио о… »
Дрецун: Приштина је реализатор циљева Запада
Еуроневс 03.07.2023
Председник скупштинског Одбора за КиМ Милован Дрецун изјавио је данас да је косовски премијер Аљбин Курти "само реализатор циљева Запада, односно тога да Србија призна Косово као државу". Он је, гостујући на телевизији Пинк… »
Палма: Спремни смо за учешће у Народном покрету за државу, Србија први пут зна шта хоће, а шта неће
Телеграф 03.07.2023
Коментаришући актуелну ситуацију на Косову и Метохији, Марковић је казао да се нада да ће премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти ускоро доживети фијаско од Албанаца на КиМ. Председник Јединствене Србије Драган… »
Курти се спрема за рат
Вести онлине 03.07.2023
Председник Александар Вучић упозорио је да је премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти, човек чије потезе рационално није могуће сагледати и који само жели да буде нови Енвер Хоџа или Володимир Зеленски… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане
Глумци настављају са протестима на сцени – вечерас овације екипи представе „Бела кафа“ и транспаренту „Народно је народно“ (ВИДЕО)
Данас пре 17 минутајош 1 повезана