Povezane vesti
Zvanično: Senegalac u Humskoj (video)
Sportski žurnal 03.07.2023
Frank Kanute novo pojačanje Partizana. Povremeni fudbalski reprezentativac Senegala Frank Kanute novo je pojačanje Partizana. Klub iz Humske je na društvenim mrežama poželeo dobrodošlicu Kanuteu u klub iz Humske. On je sa crno-belima potpisao ugovor… »
Zvanično - Kanute je Partizanov!
Sportske.net 03.07.2023
Ono što se danima unazad najavljivalo danas je i ozvaničeno. Senegalski vezista Frenk Kanute je novi fudbaler Partizana, potvrdio je klub iz Humske. Kanute stiže iz Serkl Briža, proteklu sezonu proveo je u Sošou na pozajmici, a kako mu se nije… »
Kanute zvanično u Partizanu
Sport klub 03.07.2023
Frenk Kanute novi je fudbaler Partizana, potvrdio je u ponedeljak klub iz Humske. Doskorašnji fudbaler Serkl Briža koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Sošou sa Partizanom je dogovorio trogodišnju saradnju. Visina transfera za sada nije… »
Partizan doveo četvrto pojačanje: Kanute potpisao na tri godine
Euronews 03.07.2023
Senegalc Frank Kanute od danas je i zvanično novi fudbaler Partizana sa kojim je potpisao ugovor na tri godine, saopštio je tim iz Humske. Ekspedicija crno-belih se trenutno nalazi u Sloveniji, gde pod vođstvom trenera Igora Duljaja obavlja pripreme za… »
Kanute zvanično u Partizanu
Danas 03.07.2023
Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da je novi igrač crno-belih Senegalac Frenk Kanute. Ovaj 24-godišnji fudbaler, koji igra na poziciji centralnog veznog, u Partizan je stigao iz belgijskog Serkl Briža. On je crno-belima potpisao ugovor na tri… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 10 satijoš 33 povezane
Skupština Srbije za nekoliko minuta prešla sve tačke dnevnog reda
Radio 021 pre 24 satajoš 180 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 10 satijoš 24 povezane
Potonuo turistički brod u Egiptu, 17 ljudi nestalo; ambasador Srbije: Nije bilo naših turista /foto/
Sputnik pre 2 satajoš 24 povezane