Повезане вести
Бели прах на тањиру поред тела: Прво оглашавање Роберта Де Нира након што му је унук пронађен мртав (фото)
Вечерње новости 03.07.2023
УНУК славног глумца Роберта Де Нира, Леонардо Де Ниро Родригез, пронађен је мртав у 19. години. Фото: Јутјуб Како је извор за Дејли Мејл открио, поред њега је пронађен бели прах, на тањиру, а трагови насиља нису пронађени. Де… »
„Дубоко сам узнемирен…“: Прве речи Де Нира након породичне трагедије
Н1 Инфо 03.07.2023
Чувени глумац Робер де Ниро огласио се после породичне трагедије. „Дубоко сам узнемирен због смрти мог вољеног унука Леа. Веома смо захвални на саучешц́у које добијамо од свих. Молимо да нам се пружи приватност како бисмо… »
Поред тела је био тањир са белом супстанцом: Унук Роберта де Нира пронађен у стану од милион долара - имао је 20 година
Мондо 03.07.2023
Леандро де Ниро преминуо је протеклог викенда, саопштила је његова мајка Дрена. Леандро де Ниро преминуо је протеклог викенда, саопштила је његова мајка Дрена Дрена де Ниро, најстарија ћерка Роберта де Нира, објавила је данас… »
Поред тела унука Роберта де Нира пронађен тањир са белом супстанцом: Откривени нови детаљи трагедије
Нова 03.07.2023
Леонардо де Ниро Родригез, унук глумца Роберта де Нира, преминуо је у 19. години. Трагичну вест подлила је Леонардова мајка Дрина на Инстаграму. „Мој лепи, слатки анђеле. Волела сам те више од свега од тренутка када сам те… »
Преминуо унук Роберта де Нира у 19 години
РТВ 03.07.2023
ЛОС АНЂЕЛЕС - Унук глумца Роберта Де Нира, Леонардо Де Ниро Родригез преминуо је у 19 години, објавила је данас његова мајка Дрина Де Ниро. Она је то објавила на Инстаграму не износећи узрок смрти. "Мој лепи слатки анђеле… »
Преминуо унук Роберта де Нира
Радио 021 03.07.2023
Преминуо је Леандро де Ниро Родригез, унук Роберта де Нира, а вест је поделила његова мајка и ћерка холивудског глумца Дрена Де Ниро. Глумица је трагичну вест о смрти свог 19-годишњег сина поделила на Инстаграму. Леандров отац… »
Вести дана »

„Овај режим прави све бизарније покрете“: Студент Павле Цицварић о изјави члана СНС-а да му се спрема убиство
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Нишки студенти у блокади позвали на протест подршке приведеном студенту Богдану Јовичићу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана