Повезане вести

„Пре концерта ћу попити ракију, а после пиво“: Александра Пријовић у сузама саопштила радосне вести ФОТО

„Пре концерта ћу попити ракију, а после пиво“: Александра Пријовић у сузама саопштила радосне вести ФОТО

Нова 03.07.2023
Међу колегама има много оних са којима се дружи, а сада је открила и подршка које велике звезде јој много значи. Александра Пријовић одржала је данас конференцију за новинаре поводом предстојећег концерта у Штарк Арени. Ово је… »
Снови ми се остварују: Александра Пријовић у сузама саопштила радосну вест (фото/видео)

Снови ми се остварују: Александра Пријовић у сузама саопштила радосну вест (фото/видео)

Вечерње новости 03.07.2023
ФОЛК ЗВЕЗДА Александра Пријовић заказала је свој први велики солистички концерт у Штарк арени за 29. септембар, а тим поводом сада је организовала конференцију за медије, где је са поносом саопштила да је заказана и друга Арена… »
"Цеца ми каже: - 'као да сам те ја родила'" Најемотивнији интервју Александре Пријовић: Открила да ли је Филип љубоморан, а…

"Цеца ми каже: - 'као да сам те ја родила'" Најемотивнији интервју Александре Пријовић: Открила да ли је Филип љубоморан, а…

Блиц 03.07.2023
Певачица Александра Пријовић заказала је свој први велики солистички концерт у Штарк арени за 29. септембар, а тим поводом сада је организовала конференцију за новинаре. Александра је на конференцији била врло емотивна, а… »
Десило ми се пре десет година... Пријовићка заплакала пред камерама, једна ствар ју је сломила - Филип све време уз њу

Десило ми се пре десет година... Пријовићка заплакала пред камерама, једна ствар ју је сломила - Филип све време уз њу

Мондо 03.07.2023
Александра Пријовић се расплакала на конференцији за медије поводом предстојећег концерта, на којој је открила велико изненађење за своју публику. Александра Пријовић се расплакала на конференцији за медије поводом предстојећег… »

Вести дана »