Povezane vesti

„Pre koncerta ću popiti rakiju, a posle pivo“: Aleksandra Prijović u suzama saopštila radosne vesti FOTO

„Pre koncerta ću popiti rakiju, a posle pivo“: Aleksandra Prijović u suzama saopštila radosne vesti FOTO

Nova 03.07.2023
Među kolegama ima mnogo onih sa kojima se druži, a sada je otkrila i podrška koje velike zvezde joj mnogo znači. Aleksandra Prijović održala je danas konferenciju za novinare povodom predstojećeg koncerta u Štark Areni. Ovo je ujedno bila i… »
Snovi mi se ostvaruju: Aleksandra Prijović u suzama saopštila radosnu vest (foto/video)

Snovi mi se ostvaruju: Aleksandra Prijović u suzama saopštila radosnu vest (foto/video)

Večernje novosti 03.07.2023
FOLK ZVEZDA Aleksandra Prijović zakazala je svoj prvi veliki solistički koncert u Štark areni za 29. septembar, a tim povodom sada je organizovala konferenciju za medije, gde je sa ponosom saopštila da je zakazana i druga Arena za 30. septembar ove… »
"Ceca mi kaže: - 'kao da sam te ja rodila'" Najemotivniji intervju Aleksandre Prijović: Otkrila da li je Filip ljubomoran, a…

"Ceca mi kaže: - 'kao da sam te ja rodila'" Najemotivniji intervju Aleksandre Prijović: Otkrila da li je Filip ljubomoran, a…

Blic 03.07.2023
Pevačica Aleksandra Prijović zakazala je svoj prvi veliki solistički koncert u Štark areni za 29. septembar, a tim povodom sada je organizovala konferenciju za novinare. Aleksandra je na konferenciji bila vrlo emotivna, a govorila je i o tome kolika… »
Desilo mi se pre deset godina... Prijovićka zaplakala pred kamerama, jedna stvar ju je slomila - Filip sve vreme uz nju

Desilo mi se pre deset godina... Prijovićka zaplakala pred kamerama, jedna stvar ju je slomila - Filip sve vreme uz nju

Mondo 03.07.2023
Aleksandra Prijović se rasplakala na konferenciji za medije povodom predstojećeg koncerta, na kojoj je otkrila veliko iznenađenje za svoju publiku. Aleksandra Prijović se rasplakala na konferenciji za medije povodom predstojećeg koncerta, na kojoj je… »

Vesti dana »