Povezane vesti
Dekan fakulteta na kome se za smer prijavio jedan brucoš: Profesija degradirana
N1 Info 03.07.2023
"Nikada se do sada nije desilo da imamo samo jednog brucoša na katedri. Jako mi je žao što će neka predavanja morati da sluša sam, ali nema drugog izbora, ne smemo da dozvolimo da se ugasi Opšta fizika, jer bi u tom slučaju buduće generacije ostale bez… »
Ispovest dekana fakulteta na kojem se za ceo smer prijavio 1 (slovima: jedan!) brucoš: Mi smo dokaz koliko je situacija…
Nova 03.07.2023
“Nikada se do sada nije desilo da imamo samo jednog brucoša na katedri! Jako mi je žao što će neka predavanja morati da sluša sam, ali nema drugog izbora, ne smemo da dozvolimo da se ugasi Opšta fizika jer bi u tom slučaju buduće generacije ostale bez… »
Ispovest dekana fakulteta na kojem se za ceo smer prijavio 1 (slovima: jedan!) brucoš: Mi smo dokaz koliko je situacija…
Nova 03.07.2023
“Nikada se do sada nije desilo da imamo samo jednog brucoša na katedri! Jako mi je žao što će neka predavanja morati da sluša sam, ali nema drugog izbora, ne smemo da dozvolimo da se ugasi Opšta fizika jer bi u tom slučaju buduće generacije ostale bez… »
Vesti dana »
VIDEO Jokić nikada pre ovo nije uradio: Upisao je tripl-dabl i na to su svi navikli, ali je ovo prvi put viđeno u karijeri i to kad se bori za MVP titulu
Nova pre 32 minutajoš 12 povezanih
I dalje tenzije oko Ormuskog moreuza; Izrael nastavlja sa bombardovanjem Libana
RTS pre 52 minutajoš 8 povezanih
Vučić danas nastavlja konsultacije sa predstavnicima SNS i Udruženog sindikata Sloga
Euronews pre 1 minutjoš 6 povezanih
Danas je Veliki četvrtak: Veruje se da se i najveći gresi opraštaju, u crkvama se vezuju zvona, boje se jaja
Telegraf pre 46 minutajoš 6 povezanih