Povezane vesti
Dekan fakulteta na kome se za smer prijavio jedan brucoš: Profesija degradirana
N1 Info 03.07.2023
"Nikada se do sada nije desilo da imamo samo jednog brucoša na katedri. Jako mi je žao što će neka predavanja morati da sluša sam, ali nema drugog izbora, ne smemo da dozvolimo da se ugasi Opšta fizika, jer bi u tom slučaju buduće generacije ostale bez… »
Ispovest dekana fakulteta na kojem se za ceo smer prijavio 1 (slovima: jedan!) brucoš: Mi smo dokaz koliko je situacija…
Nova 03.07.2023
“Nikada se do sada nije desilo da imamo samo jednog brucoša na katedri! Jako mi je žao što će neka predavanja morati da sluša sam, ali nema drugog izbora, ne smemo da dozvolimo da se ugasi Opšta fizika jer bi u tom slučaju buduće generacije ostale bez… »
Ispovest dekana fakulteta na kojem se za ceo smer prijavio 1 (slovima: jedan!) brucoš: Mi smo dokaz koliko je situacija…
Nova 03.07.2023
“Nikada se do sada nije desilo da imamo samo jednog brucoša na katedri! Jako mi je žao što će neka predavanja morati da sluša sam, ali nema drugog izbora, ne smemo da dozvolimo da se ugasi Opšta fizika jer bi u tom slučaju buduće generacije ostale bez… »
Vesti dana »
Drama u Izraelu na meču Vase Micića: Srbin blistao, prekinuli ga vazdušni napadi! Alarmantna situacija!
Kurir pre 5 minutajoš 43 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran lansirao balističke rakete na Izrael; Tramp: Ispalili ste rakete, dosta je!
RTV pre 5 minutajoš 44 povezane
Energoatom: Rusi napali skladište nuklearnog otpada; Kijev napao Krim, šta je pogođeno
RTS pre 1 satjoš 32 povezane
UŽIVO Izbori na KiM - Srpska lista: Osvojili smo svih 10 mandata, ponovo nam kradu jedan mandat
Sputnik pre 5 minutajoš 104 povezane