Povezane vesti
Dekan fakulteta na kome se za smer prijavio jedan brucoš: Profesija degradirana
N1 Info 03.07.2023
"Nikada se do sada nije desilo da imamo samo jednog brucoša na katedri. Jako mi je žao što će neka predavanja morati da sluša sam, ali nema drugog izbora, ne smemo da dozvolimo da se ugasi Opšta fizika, jer bi u tom slučaju buduće generacije ostale bez… »
Ispovest dekana fakulteta na kojem se za ceo smer prijavio 1 (slovima: jedan!) brucoš: Mi smo dokaz koliko je situacija…
Nova 03.07.2023
“Nikada se do sada nije desilo da imamo samo jednog brucoša na katedri! Jako mi je žao što će neka predavanja morati da sluša sam, ali nema drugog izbora, ne smemo da dozvolimo da se ugasi Opšta fizika jer bi u tom slučaju buduće generacije ostale bez… »
Ispovest dekana fakulteta na kojem se za ceo smer prijavio 1 (slovima: jedan!) brucoš: Mi smo dokaz koliko je situacija…
Nova 03.07.2023
“Nikada se do sada nije desilo da imamo samo jednog brucoša na katedri! Jako mi je žao što će neka predavanja morati da sluša sam, ali nema drugog izbora, ne smemo da dozvolimo da se ugasi Opšta fizika jer bi u tom slučaju buduće generacije ostale bez… »
Vesti dana »
Najtopliji Palić, Sombor, Zrenjanin i Kikinda - 36, Novi Sad - 35 stepeni
RTV pre 2 satajoš 38 povezanih
Izlivanje amonijaka: Kako otrovni gas utiče na zdravlje ljudi
BBC News pre 28 minutajoš 55 povezanih
(Foto) Studentski skup u Kraljevu: Počeo sajamski deo, glavni program na Trgu srpskih ratnika
Newsmax Balkans pre 48 minutajoš 16 povezanih
Marko Arnautović poslao poruku posle plasmana u nokaut fazu Svetskog prvenstva, saigrač iz Zvezde mu odgovorio
Telegraf pre 2 minutajoš 42 povezane