Povezane vesti
Aleksić: Koluvijino gostovanje na TV Hepi dokaz da je Jovanjica državni projekat
Radio 021 04.07.2023
"Optuženi narko diler, kome se sudi, najnormalnije gostuje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i objašnjava kako je on ustvari jedan divan čovek". Tako je poslanik i potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić prokomentarisao gostovanje… »
Koluvija: Sramota je što sam 22 meseca proveo u pritvoru zbog nečijeg hira, ni za šta
Radio 021 04.07.2023
Vlasnik imanja Jovanjica Predrag Koluvija rekao je na TV Hepi da mu ne dozvoljavaju da priđe imanju da ne bi video šta je sve odneto. Narodnog poslanika Miroslava Aleksića poziva na javno suđenje. "Ja pozivam stalno te ljude da krenemo, pošto taj… »
Aleksić o gostovanju Koluvije na Hepiju: Još jedan dokaz da je Jovanjica državni projekat
Danas 04.07.2023
Potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Miroslav Aleksić povodom gostovanja Predraga Koluvije televiziji Hepi rekao je da „optuženi narko diler, kome se sudi, najnormalnije gostuje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom i objašnjava kako… »
Predrag Koluvija: Proveo sam 22 meseca u pritvoru zbog nečijeg hira, ne dozvoljavaju mi da priđem imanju da ne bi video šta…
Danas 03.07.2023
Vlasnik imanja Jovanjica Predrag Koluvija bio je gost TV Hepi. Kaže, između ostalog, da mu ne dozvoljavaju da priđe imanju da ne bi video šta je sve odneto. Narodnog poslanika Miroslava Aleksića poziva na javno suđenje. „Ja pozivam stalno te ljude… »
Vesti dana »
Srbija pod snegom - crveni meteo-alarm na zapadu zemlje, na Pešteri napadalo više od pola metra, u delovima Beograda otežan saobraćaj
RTS pre 1 minutjoš 106 povezanih
Akcija "Zastani, Srbijo" u više gradova, studenti ostaju u blokadama fakulteta
RTS pre 26 minutajoš 43 povezane
Prijave protiv BIA-e i policije zbog prisluškivanja novinara i aktivista
Al Jazeera pre 3 satajoš 10 povezanih
Lasta: Sa Gradom Beogradom dogovoreno da se ne sprovede jednostrani raskid ugovora
Biznis.rs pre 1 satjoš 42 povezane
Nov stav Ministarstva prosvete Srbije: Zaključivanje ocena može do početka drugog polugodišta
Beta pre 6 satijoš 22 povezane