Повезане вести

Бил Клинтон послао поруку Приштини о акцијама на северу КиМ: Ево шта је затражио од њих

Бил Клинтон послао поруку Приштини о акцијама на северу КиМ: Ево шта је затражио од њих

Телеграф 04.07.2023
"Лако је Албанцима који су сада у вец́ини, да покушају да искористе тренутак да би дошли до циља. Али оно што је важно сада да урадимо је да зауставимо ову глупост", рекао је Клинтон у понедељак. Бивши амерички председник Бил… »
Бил Клинтон: Албанцима је сада на Северу лако да искористе тренутак, али треба зауставити ову глупост (ВИДЕО)

Бил Клинтон: Албанцима је сада на Северу лако да искористе тренутак, али треба зауставити ову глупост (ВИДЕО)

Данас 04.07.2023
Бивши амерички председник, Бил Клинтон, позвао је јуче из Тиране на решење кризе на Северу Косова. Каже да су Срби направили грешку што нису учествовали на последњим локалним изборима, те да је Албанцима сада лако да покушају… »
Рама уручио орден Клинтону, „вечитом пријатељу свих Албанаца”

Рама уручио орден Клинтону, „вечитом пријатељу свих Албанаца”

Политика 04.07.2023
ТИРАНА - Бивши амерички председник Бил Клинтон је током посете Тирани позвао на мир на Косову и Метохији.„Одуприте се пориву да се према људима понашате онако како су се они понашали према вама”, рекао је Клинтон, преноси… »
Клинтон Куртију: Престаните с глупостима на северу Космета

Клинтон Куртију: Престаните с глупостима на северу Космета

Политика 04.07.2023
Бивши председник САД Бил Клинтон је током говора на церемонији у његову част у Тирани изразио забринутост због ситуације на северу Косова и Метохије и позвао владу Космета да одступи и покаже свету како изгледа инклузивна… »
Ја сам мали Клинтон из Пећи: У Тирани одржана парада подаништва Америци и послате поруке србомржње (фото/видео)

Ја сам мали Клинтон из Пећи: У Тирани одржана парада подаништва Америци и послате поруке србомржње (фото/видео)

Правда 04.07.2023
У Тирани је одржана церемонија на којој је бившем америчком председнику уручен орден "Звезда захвалности", а Рама и Клинтон су искористили прилику да пошаљу србомрзачке поруке. Бивши амерички председник Бил Клинтон боравио је… »
Клинтон поручио Приштини: Зауставите ову глупост на северу КиМ, лако је Албанцима који су сада у већини

Клинтон поручио Приштини: Зауставите ову глупост на северу КиМ, лако је Албанцима који су сада у већини

РТВ 04.07.2023
ТИРАНА - Бивши амерички председник Бил Клинтон поручио је привременој администрацији у Приштини да прекине своје акције на северу Косова и Метохије, већински насељеном српским становништвом, где су напетости нарасле у последњих… »
Клинтон у Тирани позвао владу Косова да поштује права српске мањине

Клинтон у Тирани позвао владу Косова да поштује права српске мањине

Данас 03.07.2023
Бивши амерички председник Бил Клинтон данас је у Тирани изразио забринутост због ситуације на северу Косова и позвао представнике косовских институција да промене понашање према српској заједници. На данашњој церемонији у… »

Вести дана »