Povezane vesti
Hitna pomoć: Sedam udesa u Beogradu, teže povređena žena
Beta 04.07.2023
U Beogradu se tokom noći dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda, a jedna žena kao pešak teže je povređena na Zrenjaninskom putu, rečeno je u službi Hitne pomoći. Nesreća se dogodila sinoć oko 22 časa, a povređena žena je odvezena u Urgentni centar, rekli su… »
Noć u Beogradu: Sedam saobraćajnih nesreća, jedna žena teže povređena
Euronews 04.07.2023
Na Zrenjaninskom putu je sinoć u saobraćajnoj nesreći teže povređena žena, a pored ove, bilo je još šest saobraćajnih nezgoda tokom noći, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Sinoć u 22.02 časova, žena (20), kao pešak teže je povređena u udesu na… »
Žena teže povređena na Zrenjaninskom putu: Više saobraćajnih nezgoda tokom noći
Telegraf 04.07.2023
Ekipe Hitne pomoći imale su noćas 101 intervenciju, od toga 25 na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih osoba i psihijatrijskih bolesnika, kao i manjih tuča. Na Zrenjaninskom putu je sinoć u saobraćajnoj nezgodi teže povređena žena, a pored ove… »
Vesti dana »
Tramp ne veruje u pobedu Kijeva "Nikada nisam rekao da će Ukrajina pobediti. Nije nemoguće, ali smatram da neće"
Kurir pre 1 satjoš 39 povezanih
Mali iz Budimpešte: "Ogroman problem zbog gasa, ako stane dotok, kako ćemo mi?!"
Blic pre 21 minutajoš 83 povezane
On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 46 minutajoš 33 povezane
Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 6 satijoš 62 povezane