Повезане вести
„Био је спреман да убије себе и друге, само да нахрани свој его“: Бивши радник „Оушнгејта“ открио најпрљавије тајне директора…
Нова 04.07.2023
Бивши радник "Оушнгејта" Дејвид Локриџ тврди да је пре неколико година упозоравао на безбедност подморнице Титан која је имплодирала у Атлантику над олупином "Титаника" и однела пет живота, наводећи да је Стоктону Рашу, креатору… »
Запослени у компанији ОушнГејт пре више година упозоравали на безбедност Титана: „Та је подморница несрећа која чека да се…
Данас 04.07.2023
Бивши запослени у ОушнГејту Дејвид Локриџ послао је пре неколико година имејл другом бившем сараднику компаније у којем истиче како је забринут због могућих кварова на подморници Титан. „Не желим да ме доживљавају као… »
„Ја у ту подморницу не бих сео, ни да ми плате“: Процурила порука бившег радника „Оушнгејта“ која предсказује катастрофу на…
Нова 04.07.2023
Бивши радник "Оушнгејта" Дејвид Локриџ послао је пре неколико година е-маил другом бившем сараднику компаније у којем је изразио забринутост због могућих кварова на подморници Титан, која је имплодирала у Атлантику над олупиним… »
"Ја у ту подморницу Не бих сео ни да ми плате": Процурела порука бившег радника који оптужује власника "Оушнгејта" и…
Блиц 04.07.2023
Бивши радник "Оушнгејта" Дејвид Локриџ послао је пре неколико година е-маил другом бившем сараднику компаније у којем је изразио забринутост због могућих кварова на подморници Титан, која је имплодирала у Атлантику над олупиним… »
Вести дана »
Вучић: Питање је времена кад ће стићи упозорење на секундарне санкције САД за централну банку
Нова пре 23 минутајош 48 повезаних
Баку (79) покосио камион у Нишу! Умрла у болници, возач побегао са лица места
Блиц пре 3 сатајош 28 повезаних
Грађани, стигла је најновија информација о курсу евра у Србији: Ова одлука се примењује од 8 часова ујутру
Ало пре 1 сатјош 34 повезане
Ово је тим Звезде за Штурм: спремила нови бисер да покаже Европи, млађи је од Костова
Мондо пре 18 минутајош 70 повезаних