Povezane vesti
Hranim se u crkvenoj kuhinji, da nije bilo Šabana bio bih na ulici: Tužna priča pevačevog bubnjara - Imam 22.000 dinara
Mondo 04.07.2023
Sarađivao je s pokojnim Šabanom Šaulićem osam godina i poslušao njegov savet koji je bio zlata vredan, kako se ispostavilo. Sarađivao je s pokojnim Šabanom Šaulićem osam godina i poslušao njegov savet koji je bio zlata vredan, kako se ispostavilo… »
"Hranim se u crkvenoj kuhinji, a godinama sam svirao sa Šabanom": Bivši bubnjar legendarnog pevača otvorio dušu: "Da nije bilo…
Blic 04.07.2023
Nekadašnji bubnjar Šabana Šaulića, Saša Imerović, zvani Bata (54), svirao je osam godina bubnjeve po kafanama s legendarnim pevačem, a zbog povrede oka morao je da prestane da radi. Sada se hrani u crkvenoj kuhinji. - Radio sam i u "Obući Beograd" 22… »
Vesti dana »

Promenljivo i oblačno danas, maksimalne temperature do 34 stepepena
N1 Info pre 30 minutajoš 16 povezanih

Otkriven sadržaj pisma: Evo šta je Melanija napisala Putinu
Večernje novosti pre 15 minutajoš 16 povezanih

"Uhapšeno 18 ljudi i hapšenja se nastavljaju": Dačić posle protesta: "Žandarm povređen u Valjevu"
Blic pre 8 satijoš 6 povezanih

Princ Filip Karađorđević odbio da položi venac sa članovima SNS-a na Oplencu, pa Petrašnović napisao da je „izdanak britanske krune“
Glas Šumadije pre 15 minutajoš 1 povezana

"Ovde je situacija kritična" Ne smiruje se vatrena stihija u Crnoj Gori, sve raspoložive ekipe gase požare
Večernje novosti pre 1 satjoš 6 povezanih