Povezane vesti
OSUĐEN LOPOV KOJI RADI PAJSEROM: Odvalio ulazna vrata, pa iz kuće odneo novac i pištolje
Dnevnik 04.07.2023
Mladić iz sela Gornja Trepča osuđen na godinu dana zatvora zbog teških krađa. ČAČAK: Okrivljeni S. D. (22) iz Gornje Trepče kod Čačka dobio je godinu dana zatvora zbog teške krađe. Kaznu mu je izrekao Osnovni sud u Čačku, a presuda je… »
Pajserom razvaljivao vrata, pa krao sve što mu je palo pod ruku: Osuđen serijski lopov iz Čačka
Telegraf 04.07.2023
Mladić iz Gornje trepče više puta je provaljivao ljudima u kuće i krao sve što mu je palo pod ruku. Osnovni sud u Čačku izrekao je kaznu od jedne godine zatvora okrivljenom S. D. (22) iz sela Gornje Trepče kojeg je optužnica teretila za tešku… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 32 povezane
VIDEO Tepić: Polila sam ih crvenom tečnošću kada je Đukanović počeo da pesniči moje kolege
Radio 021 pre 46 minutajoš 152 povezane
Pretučeni Novosađanin tvrdi da je pretučen u zgradi policije i da može da prepozna napadača
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
"Među potonulima nema srpskih državljana": Seničić o brodolomu koji se dogodio u Egiptu, potraga i dalje traje
Telegraf pre 1 satjoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
Nedeljnik pre 2 satajoš 26 povezanih