Повезане вести
Брука вимблдона: Роџер Федерер проглашен за најбољег тенисера свих времена, шта ће на ово рећи Новак Ђоковић? (видео)
Вечерње новости 04.07.2023
НОВАК Ђоковић је тенисер са највише гренд слем титула и најдужим "стажом" на првом месту АТП листе. Иако су у његовом власништву још неки, бројни и то нимало лако оствариви рекорди, на Вимблдону је данас, и то из уста Рафаела… »
Виландер: Новак може до 9-10 титула на Вимблдону
Спорт клуб 04.07.2023
Новак Ђоковић овог лета на Вимблдону јури рекорд Роџера Федерера од осам титула, али Матс Виландер верује да најбољи тенисер свих времена неће ту стати. – Не би ме зачудило да Новак дође до девет или десет трофеја у Лондону –… »
Виландер: Не би ме чудило да Ђоковић освоји девет или десет титула на Вимблдону
Вести онлине 04.07.2023
Легендарни шведски тенисер Матс Виландер изјавио је данас да би Србин Новак Ђоковић могао до краја играчке каријере да освоји 10 титула на Вимблдону, преноси Јуроспорт. Ђоковић је до сада освојио 23 гренд слем трофеја, а од тога… »
Матс Виландер: Не би ме чудило да Ђоковић освоји девет или 10 титула на Вимблдону
Еуроневс 04.07.2023
Легендарни шведски тенисер Матс Виландер сматра да би Новак Ђоковић могао до краја играчке каријере да освоји 10 титула на Вимблдону, преноси Јуроспорт. Ђоковић је до сада освојио 23 Гренд слем трофеја, а од тога седам титула на… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 2 сатајош 21 повезана
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Наиссус инфо пре 14 минутајош 9 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 2 сатајош 3 повезане
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Недељник пре 2 сатајош 20 повезаних