Povezane vesti
Fantastični povratak Peđe Jovanovića: Nova pesma je hit na prvo slušanje (video)
Story 04.07.2023
“Zahvalan sam bogu što ga imam u životu”: Peđa Jovanović, objavio pesmi i spot, a onda otkrio zbog čega je ponosan na sebe i ko mu je sa estrade veliki prijatelj Jovanović je posle godinu dana pauze ovom pesmom već u prvim satima oduševio… »
"Zahvalan sam bogu što ga imam u životu": Peđa Jovanović otkrio ko mu je sa estrade veliki prijatelj
Blic 03.07.2023
Peđa Jovanović je objavio pesmu “Njoj” za koju je tekst I muziku uradio Bane Opačić, a aranžman Marko Cvetković. Jovanović je posle godinu dana pauze ovom pesmom već u prvim satima oduševio publiku, a spot prati filmsku priču o jednoj… »
Vesti dana »
Olujni vetrovi stižu u Srbiju! Hitno se oglasio RHMZ, opasna pojava već u toku noći (Foto)
Mondo pre 54 minutajoš 45 povezanih
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 4 satijoš 13 povezanih
UŽIVO Zvezda će dugo da žali; Teo promašio produžetak; "Oba tima su mogla da pobede"
B92 pre 20 minutajoš 31 povezana
Tragedija kod Vršca: Poginuli otac i dvogodišnje dete; Preticao kamion u suprotnom smeru FOTO
B92 pre 2 satajoš 21 povezana