Повезане вести

„Нестрпљив сам због тога“: Ђоковић се угледа на Џордана, жели да направи бум и у новој сфери

„Нестрпљив сам због тога“: Ђоковић се угледа на Џордана, жели да направи бум и у новој сфери

Нова 04.07.2023
Са нестрпљењем се, сада већ годинама, чека да се појави документарац о Новаку Ђоковићу. Највише због тога што је познато да га камере прате и да се бележи већ дуго сваки тренутак који проведе на терену и ван њега. Новак… »
Новак јавно рекао шта би требало да уради: Размишља да напусти Србију и покрене пројекте ван ње

Новак јавно рекао шта би требало да уради: Размишља да напусти Србију и покрене пројекте ван ње

Нова 04.07.2023
И даље је једна од великих енигми шта ће бити са Тениским центром на 25. мају. Новак Ђоковић је вратио терене граду, а од тог тренутка се на њему налазе само људи који их одржавају. Српски тенисер је сада опет говорио о својим… »
Новак Ђоковић: Имаћу нове пројекте, видећемо да ли ће бити у Србији

Новак Ђоковић: Имаћу нове пројекте, видећемо да ли ће бити у Србији

Данас 04.07.2023
Новак Ђоковић је лако прошао у друго коло Вимблдона након победе над Аргентинцем Педром Ћаћином са 3:0 усетовима 6:3, 6:3, 7:6 (7-4), а након Новак Ђоковић недавно је вратио држави терене на 25. мају и сада није сигуран где ће му… »
Новак проговорио о тениском центру који је поклонио Београду: Ја сам им дао предлог шта ће са њим...

Новак проговорио о тениском центру који је поклонио Београду: Ја сам им дао предлог шта ће са њим...

Мондо 04.07.2023
Новак Ђоковић је дефинтиивно поклонио свој тениски центар Београду, а сада је открио и шта је предложио граду, тениском савезу и држави када је тај комплекс у питању. Новак Ђоковић је дефинтиивно поклонио свој тениски центар… »
Новак о ТЦ: Имаћу нове пројекте, видећемо да ли у Србији…

Новак о ТЦ: Имаћу нове пројекте, видећемо да ли у Србији…

Спорт клуб 04.07.2023
Новак Ђоковић недавно је вратио држави терене на 25. мају и сада није сигуран где ће му бити база у Београду, када се у домовину врати да тренира. „Враћамо граду центар, не знамо шта ће се сада десити и шта ће град одлучити да… »
"Дао сам им предлог": Ђоковић први пут јавно проговорио о тениским теренима на Дорћолу

"Дао сам им предлог": Ђоковић први пут јавно проговорио о тениским теренима на Дорћолу

Вечерње новости 04.07.2023
Новак Ђоковић је недавно вратио терене на 25. мају граду Београду, што је све изненадило. Од тог тренутка се на њему налазе само људи који их одржавају и неизвесна је судбина тениских терена који су до јуче били под окриљем… »

Вести дана »