Povezane vesti
Vujačić predstavljen u Rubinu: ''Pričao mi je Natho...''
Sportske.net 04.07.2023
Posle četiri godine u Partizanu, crnogorski reprezentativni štoper Igor Vujačić je potpisao trogodišnji ugovor sa ruskim Rubinom iz Kazanja, gde je danas i zvanično predstavljen. "Velika mi je čast što sam došao u ovako veliki klub, sa velikom… »
Igor Vujačić potpisao trogodišnji ugovor sa Rubinom
Sportski žurnal 04.07.2023
Rubin je Partizanu platio obeštećenje od milion evra za crnogorskog štopera. Dosadašnji fudbaler Partizana Igor Vujačić potpisao je trogodišnji ugovor sa Rubinom, saopštio je klub iz Kazanja. U saopštenju Rubina se navodi da će Vujačić u… »
Kolins novi fudbaler Brentforda
Sportski žurnal 04.07.2023
Odbrambeni fudbaler je sa Brentfordom potpisao šestogodišnji ugovor, a prethodno je igrao za Vulverhempton. Irski fudbaler Nejtan Kolins novi je igrač Brentforda, saopštio je londonski klub. Odbrambeni fudbaler je sa Brentfordom potpisao… »
Vujačić i zvanično u Rubinu
Sport klub 04.07.2023
Igor Vujačić od utorka je i zvanično igrač Rubina iz Kazanja. Rubin je u zvaničnoj potvrdi transfera naveo i da će Vujačić nositi dres sa brojem 15. Za crnogorskog štopera, kao što je i ranije najavljivano, Rubin je Partizanu platio milion evra… »
Nejtan Kolins je najskuplje pojačanje u istoriji Brentforda
Sport klub 04.07.2023
Nejtan Kolins novi je igrač Brentforda, potvrdio je klub u utorak. Brentford je ovim transferom oborio klupski rekord – za dovođenje Kolinsa izdvojena su 23 miliona funti. Kolins je potpisao ugovor na čak šest godina sa opcijom dodatnog produženja… »
Zvanično: Igor Vujačić potpisao trogodišnji ugovor sa Rubinom
Večernje novosti 04.07.2023
Dosadašnji fudbaler Partizana Igor Vujačić potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Rubinom, saopštio je klub iz Kazanja. FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović U saopštenju Rubina se navodi da će Vujačić u ruskom klubu nositi dres sa brojem 15… »
Vesti dana »
Sednica o budžetu prekinuta, sukob poslanika vladajuće koalicije i opozicije
RTS pre 2 minutajoš 96 povezanih
Srušio se teretni avion DHL-a u Litvaniji, poginula najmanje jedna osoba
NIN pre 3 satajoš 26 povezanih
Zakazana presuda urošu blažiću i njegovom ocu! Evo kada će biti izrečena kazna masovnom ubici
Kurir pre 1 minutjoš 22 povezane
Ilija Kostić pred tužiocem opisao kako su ga tukli u policijskoj stanici: „Rekao mi je da ustanem, pa me je kolenom udario u testise“
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih
Iznenađenje u Rumuniji: Desničarski kandidat Đorđesku vodi u trci za predsednika, iza njega Čolaku
Euronews pre 3 satajoš 19 povezanih