Povezane vesti
Vujačić predstavljen u Rubinu: ''Pričao mi je Natho...''
Sportske.net 04.07.2023
Posle četiri godine u Partizanu, crnogorski reprezentativni štoper Igor Vujačić je potpisao trogodišnji ugovor sa ruskim Rubinom iz Kazanja, gde je danas i zvanično predstavljen. "Velika mi je čast što sam došao u ovako veliki klub, sa velikom… »
Kolins novi fudbaler Brentforda
Sportski žurnal 04.07.2023
Odbrambeni fudbaler je sa Brentfordom potpisao šestogodišnji ugovor, a prethodno je igrao za Vulverhempton. Irski fudbaler Nejtan Kolins novi je igrač Brentforda, saopštio je londonski klub. Odbrambeni fudbaler je sa Brentfordom potpisao… »
Vujačić i zvanično u Rubinu
Sport klub 04.07.2023
Igor Vujačić od utorka je i zvanično igrač Rubina iz Kazanja. Rubin je u zvaničnoj potvrdi transfera naveo i da će Vujačić nositi dres sa brojem 15. Za crnogorskog štopera, kao što je i ranije najavljivano, Rubin je Partizanu platio milion evra… »
Nejtan Kolins je najskuplje pojačanje u istoriji Brentforda
Sport klub 04.07.2023
Nejtan Kolins novi je igrač Brentforda, potvrdio je klub u utorak. Brentford je ovim transferom oborio klupski rekord – za dovođenje Kolinsa izdvojena su 23 miliona funti. Kolins je potpisao ugovor na čak šest godina sa opcijom dodatnog produženja… »
Zvanično: Igor Vujačić potpisao trogodišnji ugovor sa Rubinom
Večernje novosti 04.07.2023
Dosadašnji fudbaler Partizana Igor Vujačić potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Rubinom, saopštio je klub iz Kazanja. FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović U saopštenju Rubina se navodi da će Vujačić u ruskom klubu nositi dres sa brojem 15… »
Vesti dana »
Napad na studente u Novom Sadu: Osumnjičenima pritvor do 30 dana
BBC News pre 56 minutajoš 47 povezanih
Sudar putničkog aviona i vojnog helikoptera blizu aerodroma u Vašingtonu – više od 30 tela izvučeno iz reke
RTS pre 21 minutajoš 50 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Potresno: Poslednja objava reprezentativca SAD u umetničkom klizanju bila je iz aviona smrti
Telegraf pre 43 minutajoš 35 povezanih