Повезане вести

Породила се Адриана Кадар: Српска инфлуенсерка родила ћерку - изабрала државну болницу, с њом у сали био и муж!

Породила се Адриана Кадар: Српска инфлуенсерка родила ћерку - изабрала државну болницу, с њом у сали био и муж!

Мондо 04.07.2023
Адриана Кадар породила се данас у болници Народни фронт. Адриана Кадар породила се данас у болници Народни фронт Блогерка Адриана Кадар Џехверовић постала је мама. Она је на свет донела ћеркицу Доротеу, а са њом је све време у… »
Испливала слика из сале, мама и тата у сузама! Огласио се Сава Џехверовић - Сви мушкарци треба да присуствују порођају!

Испливала слика из сале, мама и тата у сузама! Огласио се Сава Џехверовић - Сви мушкарци треба да присуствују порођају!

Мондо 04.07.2023
Сава Џехверовић објавио слике из болнице Народни фронт. Сава Џехверовић објавио слике из болнице Народни фронт Снајка певачице Теодоре Џехверовић, инфлуенсерка Адриана Кадар, породила се данас у болници Народни фронт и на свет… »
Испливала слика српске инфлуенсерке из сале за порођаје: Адриана Кадар позира на столу - ту је брат Теодоре Џехверовић

Испливала слика српске инфлуенсерке из сале за порођаје: Адриана Кадар позира на столу - ту је брат Теодоре Џехверовић

Мондо 04.07.2023
Адриана Кадар ускоро ће постати мама девојчице, али пре тога, селфи с гинеколошког стола. Адриана Кадар ускоро ће постати мама девојчице, али пре тога, селфи с гинеколошког стола Адриана Кадар Џехверовић примљена је у болницу… »
Фотка пред сам порођај: Брат Теодоре Џехверовић присуствује рођењу ћерке: "Анализе су ми чисте"

Фотка пред сам порођај: Брат Теодоре Џехверовић присуствује рођењу ћерке: "Анализе су ми чисте"

Блиц 04.07.2023
Инфлуенсерка Адриана Кадар, која је однедавно у браку са братом певачице Теодоре Џехверовић, јутрос је отишла у породилиште где ће у току дана на свет донети ћерку којој желе да дају име Доротеа. Адриана се сада овим поводом… »
Адриана Кадар објавила слику из порођајне сале, а Сава Џехверовић одушевио овом одлуком ФОТО

Адриана Кадар објавила слику из порођајне сале, а Сава Џехверовић одушевио овом одлуком ФОТО

Нова 04.07.2023
Све је спремно за долазак наследнице. Брат и снаја певачице Теодоре Џехверовић, Сава и Адриана ускоро ће постати родитељи ћерке за коју су већ припремили име – Доротеа. Трудница се већ налази у болници, а из минута у минут… »
Адриана Кадар спремна за порођај! Нестрпљење у дому српске певачице, све је спремно за долазак принове!

Адриана Кадар спремна за порођај! Нестрпљење у дому српске певачице, све је спремно за долазак принове!

Мондо 04.07.2023
Адриана Џехверовић, снајка певачице Теодоре Џехверовић, спремна је за порођај. Адриана Џехверовић, снајка певачице Теодоре Џехверовић, спремна је за порођај. Блогерка Адриана Кадар, удата Џехверовић, јутрос је отишла у… »
(Фото) "кренули су ми јаки болови, Доротеа долази ускоро ": Снајка Теодоре Џехверовић примљена у породилиште, певачица јој…

(Фото) "кренули су ми јаки болови, Доротеа долази ускоро ": Снајка Теодоре Џехверовић примљена у породилиште, певачица јој…

Блиц 04.07.2023
Инфлуенсерка Адриана Кадар, која је однедавно у браку са братом певачице Теодоре Џехверовић, јутрос је отишла у породилиште где ће у току дана на свет донети ћерку којој желе да дају име Доротеа. Адриана се у раним јутарњим… »

Вести дана »