Povezane vesti

Porodila se Adriana Kadar: Srpska influenserka rodila ćerku - izabrala državnu bolnicu, s njom u sali bio i muž!

Porodila se Adriana Kadar: Srpska influenserka rodila ćerku - izabrala državnu bolnicu, s njom u sali bio i muž!

Mondo 04.07.2023
Adriana Kadar porodila se danas u bolnici Narodni front. Adriana Kadar porodila se danas u bolnici Narodni front Blogerka Adriana Kadar Džehverović postala je mama. Ona je na svet donela ćerkicu Doroteu, a sa njom je sve vreme u bolnici bio i njen… »
Isplivala slika iz sale, mama i tata u suzama! Oglasio se Sava Džehverović - Svi muškarci treba da prisustvuju porođaju!

Isplivala slika iz sale, mama i tata u suzama! Oglasio se Sava Džehverović - Svi muškarci treba da prisustvuju porođaju!

Mondo 04.07.2023
Sava Džehverović objavio slike iz bolnice Narodni front. Sava Džehverović objavio slike iz bolnice Narodni front Snajka pevačice Teodore Džehverović, influenserka Adriana Kadar, porodila se danas u bolnici Narodni front i na svet donela devojčicu… »
Isplivala slika srpske influenserke iz sale za porođaje: Adriana Kadar pozira na stolu - tu je brat Teodore Džehverović

Isplivala slika srpske influenserke iz sale za porođaje: Adriana Kadar pozira na stolu - tu je brat Teodore Džehverović

Mondo 04.07.2023
Adriana Kadar uskoro će postati mama devojčice, ali pre toga, selfi s ginekološkog stola. Adriana Kadar uskoro će postati mama devojčice, ali pre toga, selfi s ginekološkog stola Adriana Kadar Džehverović primljena je u bolnicu nakon kontrakcija… »
Fotka pred sam porođaj: Brat Teodore Džehverović prisustvuje rođenju ćerke: "Analize su mi čiste"

Fotka pred sam porođaj: Brat Teodore Džehverović prisustvuje rođenju ćerke: "Analize su mi čiste"

Blic 04.07.2023
Influenserka Adriana Kadar, koja je odnedavno u braku sa bratom pevačice Teodore Džehverović, jutros je otišla u porodilište gde će u toku dana na svet doneti ćerku kojoj žele da daju ime Dorotea. Adriana se sada ovim povodom oglasila. - Noćas… »
Adriana Kadar objavila sliku iz porođajne sale, a Sava Džehverović oduševio ovom odlukom FOTO

Adriana Kadar objavila sliku iz porođajne sale, a Sava Džehverović oduševio ovom odlukom FOTO

Nova 04.07.2023
Sve je spremno za dolazak naslednice. Brat i snaja pevačice Teodore Džehverović, Sava i Adriana uskoro će postati roditelji ćerke za koju su već pripremili ime – Dorotea. Trudnica se već nalazi u bolnici, a iz minuta u minut obaveštava javnost o… »
Adriana Kadar spremna za porođaj! Nestrpljenje u domu srpske pevačice, sve je spremno za dolazak prinove!

Adriana Kadar spremna za porođaj! Nestrpljenje u domu srpske pevačice, sve je spremno za dolazak prinove!

Mondo 04.07.2023
Adriana Džehverović, snajka pevačice Teodore Džehverović, spremna je za porođaj. Adriana Džehverović, snajka pevačice Teodore Džehverović, spremna je za porođaj. Blogerka Adriana Kadar, udata Džehverović, jutros je otišla u porodilište gde… »
(Foto) "krenuli su mi jaki bolovi, Dorotea dolazi uskoro ": Snajka Teodore Džehverović primljena u porodilište, pevačica…

(Foto) "krenuli su mi jaki bolovi, Dorotea dolazi uskoro ": Snajka Teodore Džehverović primljena u porodilište, pevačica…

Blic 04.07.2023
Influenserka Adriana Kadar, koja je odnedavno u braku sa bratom pevačice Teodore Džehverović, jutros je otišla u porodilište gde će u toku dana na svet doneti ćerku kojoj žele da daju ime Dorotea. Adriana se u ranim jutarnjim satima, uz… »

Vesti dana »