Повезане вести

Алкарас лако до другог кола Вимблдона

Алкарас лако до другог кола Вимблдона

Вести онлине 04.07.2023
Шпански тенисер Карлос Алкарас лако се данас пласирао у друго коло Вимблдона, пошто је у првом колу за сат и 55 минута победио искусног Француза Жеремија Шардија са 3:0 у сетовима – 6:0, 6:2, 7:5. После два сета које је освојио… »
Алкарас: Новак ме вероватно контролише

Алкарас: Новак ме вероватно контролише

Спортски журнал 04.07.2023
Шпанац сматра да Ђоковић гледа његове мечеве, као што он прати њега. Карлос Алкарас је после пласмана у друго коло Вимблдона изјавио да му је главни циљ да освоји турнир ове године. Шпанац је у првом колу за сат и 55 минута… »
Вимблдон - Мареј лако до другог кола

Вимблдон - Мареј лако до другог кола

Спортске.нет 04.07.2023
Британски тенисер Енди Мареј пласирао се данас у друго коло Вимблдона, пошто је у три сета савладао сународника Рајана Пенистона 6:3, 6:0, 6:1. Мареј, 40. тенисер света, до победе над 268. тенисером света је стигао после два сата… »
Ђоковић о Србија опену: Не одустајемо, желимо ту традицију

Ђоковић о Србија опену: Не одустајемо, желимо ту традицију

Спорт клуб 04.07.2023
После недавне вести да се лиценца по којој се одржавао Србија опен сели у Букурешт, Новак Ђоковић каже да се још није одустало од турнира у Београду. „Мој брат (Ђорђе) је у комуникацији са АТП-ом и са власницима других лиценци –… »
Алкараз: Гледам Ђоковића, он ради исто оно што и ја

Алкараз: Гледам Ђоковића, он ради исто оно што и ја

Спорт клуб 04.07.2023
Шпански тенисер Карлос Алкараз сигурно је стартовао на Вимблдону пошто је у три сета победио Жеремија Шардија. Први играч света готово без грешке је доиграо прва два сета, али се у трећем мучио и 36-годишњем ривалу дозволио чак… »
Федерер гледао Ендија: Мари силовит на старту Вимблдона

Федерер гледао Ендија: Мари силовит на старту Вимблдона

Спорт клуб 04.07.2023
Двоструки шампион Вимблдона Енди Мари убедљивом победом против Рајана Пенистона почео је такмичење на трећем грен слем турниру у сезони. Тридесетшестогодишњи Шкотланђанин је у британском окршају савладао 268. играча света… »
Какав наступ: Карлос Алкараз стигао на Вимблдон "да покаже да уме да бриљира и на трави", а онда...

Какав наступ: Карлос Алкараз стигао на Вимблдон "да покаже да уме да бриљира и на трави", а онда...

Вечерње новости 04.07.2023
Шпански тенисер Карлос Алкараз, званично најбоље рангирани тенисер света, заиграо је дан после браниоца титуле, Новака Ђоковића, на Вимблдону. ФОТО: Тањуг/АП Млади Шпанац је пред меч првог кола, против Француза Жеремија… »
Карлос Алкараз у другом колу Вимблдона

Карлос Алкараз у другом колу Вимблдона

Данас 04.07.2023
Први тенисер света је у првом колу Вимблдона савладао Француза Жеремија Шардија макималним резултатом у сетовима – 6:0, 6:2, 7:5. Меч је трајао мање од два сата што довољно говори о супериорности момка из Мурсије у овом дуелу… »
Алкараз рутинирао Шардија у првом колу Вимблдона

Алкараз рутинирао Шардија у првом колу Вимблдона

Еуроневс 04.07.2023
Шпански тенисер и (на папиру) највећи конкурент Новаку Ђоковићу за освајање Вимблдона, Карлос Алкараз је у првом колу био убедљив против Француза, Жеремија Шардија 3:0 (6:0, 6:2, 7:5) након сат и 54 минута игре. Алкараз је први… »
„Знао сам да је немогуће победити Новака, само сам уживао“

„Знао сам да је немогуће победити Новака, само сам уживао“

Спорт клуб 04.07.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић на Вимблдон је дошао са невероватним низом непобедивости на овом турниру, а са победама је наставио и у првом колу. Други играч АТП листе је у три сета поразио Аргентинца Педра Каћина, који је био… »
Алкараз лако освојио два сета, па се мучио

Алкараз лако освојио два сета, па се мучио

Спорт клуб 04.07.2023
Шпанац Карлос Алкараз побееом у три сета почео је такмичење на Вимблдону. Први тенисер света је под кровом Централног терена савладао 542. играча света Жеремија Шардија 6:0, 6:2, 7:5, коме је дуел у престоници Енглеске можда био… »
Вимблдон - Фуриозни Алкараз блистао на премијери!

Вимблдон - Фуриозни Алкараз блистао на премијери!

Спортске.нет 04.07.2023
Најбољи тенисер свет Шпанац Карлос Алкараз пласирао се у друго коло Вимблдона. Он је са 3:0, по сетовима 6:0, 6:2, 7:5, за сат и 54 минута игре савладао искусног Француза Жеремија Шардија. Алкараз је феноменално одиграо у првом… »
Цео вимблдон гледа у српску бајку и Карлоса Алкараза: Ђоковићу вршњак завршава прво место, а наша Нина хоће сензацију!

Цео вимблдон гледа у српску бајку и Карлоса Алкараза: Ђоковићу вршњак завршава прво место, а наша Нина хоће сензацију!

Мондо 04.07.2023
Бар што се тиче нас очи ће бити упрте у Новаковог вршњака Жеремија Шардија и момке и девојку под српском заставом - Хамада Међедовића, Ласла Ђереа и на крају Нину Стевановић. Бар што се тиче нас очи ће бити упрте у Новаковог… »

Вести дана »