Povezane vesti
Kanute: Došao sam zbog Duljaja (video)
Sportski žurnal 04.07.2023
Novajlija u redovima Partizana izjavio je da je za njegov dolazak najzaslužniji trener. Frenk Kanute, novajlija u redovima Partizana izjavio je za klupsku televiziju da je najzaslučniji za njegov dolazak u Beograd trener Igor Duljaj. Kanute (24) je… »
KANUTE: NAJZASLUŽNIJI za moj dolazak u Partizan je IGOR DULjAJ
Dnevnik 04.07.2023
BEOGRAD: Novi fudbaler Partizana Frenk Kanute izjavio je za klupsku televiziju da je najzaslučniji za njegov dolazak u Beograd trener "crno-belih" Igor Duljaj. Kanute (24) je prošao omladinske selekcije Juventusa, a potom je igrao za Peskaru, Askoli… »
Tri stvari koje će Kanute doneti Partizanu
Sportske.net 04.07.2023
Dan pošto se priključio ekipi Partizana na pripremama u Sloveniji, novi vezista crno-belih Frenk Kanute je izneo svoje prve utiske u razgovoru sa novinarima. Najpre je otkrio kako je zapravo došlo do njegovog transfera iz belgijskog Serkl Briža… »
Kanute i Nikolić o Partizanu: Pogba iz Sošoa i poznato lice
Sport klub 04.07.2023
Novi igrači Partizana – Frenki Kanute i Nemanja Nikolić, odradili su prvi, jutarnji trening sa ekipom, a potom su razgovarali sa predstavnicima medija tokom drugog dela priprema u Sloveniji. Iako slabo govori engleski, Kanute se potrudio da odgovori… »
Nikolić odbio ''nekorektnu ponudu'': ''Bilo je suđeno da se vratim u Partizan''
Sportske.net 04.07.2023
Posle tri godine, iskusni napadač Nemanja Nikolić se juče i zvanično vratio u Partizan, iako je bio na pragu transfera u jedan kiparski klub. ''Istina je da sam odbio jednu nekorektnu ponudu, izgleda je bilo suđeno da se vratim u Partizan, potajno… »
Vesti dana »
Milica Veličković ušla u "Elitu", Terza prebeleo kad ju je ugledao na vratima: Nastao muk za crnim stolom, glas joj drhti, a tek da vidite Sofijinu reakciju
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
"Dođu nekad teški dani, ali sve će doći na svoje mesto": Vučević uputio emotivnu poruku sinu Danilu (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
U Prokuplju uhapšen ilegalni trgovac retkim pticama: Sumnja se da je izvršio krivično delo ubijanja i zlostavljanja životinja
Danas pre 56 minutajoš 1 povezana
Tramp zahteva hitno oslobađanje talaca Hamasa i preti užasnom cenom u protivnom
Danas pre 2 satajoš 1 povezana