Повезане вести
Красо успео да одушеви чак и извођењем пенала: ''Ја увек тако...''
Спортске.нет 04.07.2023
Црвена звезда је вечерас на старту турнира у Санкт Петерсбургу савладала домаћи Зенит са 2:1, а гол одлуке је у финишу меча постигао нови нападач српског шампиона Жан-Филип Красо. Он је коначан резултат поставио прецизним ударцем… »
Фудбалери Црвене звезде, уз квалитетну игру, савладали Зенит на турниру у Санкт Петербургу
Еуроневс 04.07.2023
После две лагане домаће провере, током припрема на Златибору, Барак Бахар почео је моделирањем минутаже, у сусрет групној фази Лиге шампиона и одбрани дупле круне, а данас изабрани појединци оправдали су поверење Израелца на… »
Звезда победила зенит, а Бахар открио шта му је најбитније: "Изузетно сам срећан, уживао сам!"
Мондо 04.07.2023
Тренер Црвене звезде Барак Бахар анализирао победу над Зенитом у Русији. Тренер Црвене звезде Барак Бахар анализирао победу над Зенитом у Русији. Црвена звезда је одиграла изузетно добар припремни меч против Зенита у Санкт… »
Звезда боља од Зенита у Санкт Петерсбургу, Бахар има много разлога за оптимизам!
Спортске.нет 04.07.2023
Фудбалери Црвене звезде успешно су стартовали на турниру у Санкт Петерсбургу. Они су вечерас пред 17.770 гледалаца савладали домаћи Зенит са 2:1 и показали да тренер Барак Бахар већ успева да спроведе своје замисли када је начин… »
ТВИТОВИ - Какво одушевљење Звездиних навијача: ''Хвала ти, Бахаре''!
Спортске.нет 04.07.2023
Иако се Црвена звезда прошле сезоне ''прошетала'' до треће узастопне дупле круне, често се могло осетити незадовољство Звездиних навијача начином на који је играла екипа тадашњег тренера Милоша Милојевића. Овог лета екипу је… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 4 сатијош 4 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 4 сатијош 1 повезана

Стижу киша и громови, могуће и невреме: Ови делови Србије биће први на удару промене
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане

Александра Бабејић прети снимком Мини Врбашки, поменула је и Кристину: "Кристијан ми је скренуо пажњу..."
Телеграф пре 2 сатајош 3 повезане