Povezane vesti
Kraso uspeo da oduševi čak i izvođenjem penala: ''Ja uvek tako...''
Sportske.net 04.07.2023
Crvena zvezda je večeras na startu turnira u Sankt Petersburgu savladala domaći Zenit sa 2:1, a gol odluke je u finišu meča postigao novi napadač srpskog šampiona Žan-Filip Kraso. On je konačan rezultat postavio preciznim udarcem sa bele tačke… »
Fudbaleri Crvene zvezde, uz kvalitetnu igru, savladali Zenit na turniru u Sankt Peterburgu
Euronews 04.07.2023
Posle dve lagane domaće provere, tokom priprema na Zlatiboru, Barak Bahar počeo je modeliranjem minutaže, u susret grupnoj fazi Lige šampiona i odbrani duple krune, a danas izabrani pojedinci opravdali su poverenje Izraelca na trenerskoj klupi Crvene… »
Zvezda pobedila zenit, a Bahar otkrio šta mu je najbitnije: "Izuzetno sam srećan, uživao sam!"
Mondo 04.07.2023
Trener Crvene zvezde Barak Bahar analizirao pobedu nad Zenitom u Rusiji. Trener Crvene zvezde Barak Bahar analizirao pobedu nad Zenitom u Rusiji. Crvena zvezda je odigrala izuzetno dobar pripremni meč protiv Zenita u Sankt Peterburgu, a na turniru u… »
Zvezda bolja od Zenita u Sankt Petersburgu, Bahar ima mnogo razloga za optimizam!
Sportske.net 04.07.2023
Fudbaleri Crvene zvezde uspešno su startovali na turniru u Sankt Petersburgu. Oni su večeras pred 17.770 gledalaca savladali domaći Zenit sa 2:1 i pokazali da trener Barak Bahar već uspeva da sprovede svoje zamisli kada je način Zvezdine igre u… »
TVITOVI - Kakvo oduševljenje Zvezdinih navijača: ''Hvala ti, Bahare''!
Sportske.net 04.07.2023
Iako se Crvena zvezda prošle sezone ''prošetala'' do treće uzastopne duple krune, često se moglo osetiti nezadovoljstvo Zvezdinih navijača načinom na koji je igrala ekipa tadašnjeg trenera Miloša Milojevića. Ovog leta ekipu je preuzeo iskusniji… »
Vesti dana »
Kakav nokdaun za Srbiju: Danska sa anonimnim dublašem napravila brejk
Nova pre 7 minutajoš 15 povezanih
Medicinski avion sa šest osoba srušio se u Filadelfiji u SAD, nema preživelih
Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih
Hamas predao i trećeg taoca Izraelcima predviđenog za današnju razmenu
Novi magazin pre 1 satjoš 11 povezanih